Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Kagawa derim. Dortmund ile neredeyse tüm ortasahalarım 90 üstü fakat kulübü alıp yaptığım 5 maçtan sonra hiçbirinin Kagawa olamadığını anladım. 86 Gücünde fiyatı da yüksek değildir. Kulübü lig başladıktan sonra aldım, aldığımda kulüp 9. olmasına rağmen Kagawa gol krallığındaydı şimdi de hem gol krallığında 2. hemde asist krallığında lider.
-
Forvet için ise Lemar. Monacoda oynuyor ve 85 gücünde. Ben bu 21 yaşındaki adamdan çok yararlandım, 12 maçta 19 gol 2 asistle oynuyor
-
@babuşthekıro Lemar iyi gelişen oyunculardan.
-
Yeni bir defans keşfettim. 20 yaşında antremansız 86 olarak geliyor. Adı Christensen, Monchenglad'bah'ta oynuyor. Antreman gelişimi ilgimi çok çekti, tek antremanla %60 gelişim gösteriyor
-
@babuşthekıro Antreman sahan ne durumda ? Yüzde kaç etkiliyor o da söz konusu Wonderkid oyunculardan biridir 18 yaşında keşfedilen birisi sen 2 sene rötarlı bulmuşsun ama olsun daha genç
-
@babuşthekıro %25 dimi ? Onu da hesap et her zaman :hugging:
-
@babuşthekıro Kolay gelsin
-
avusturya liginde hedefi düşük ama gelişmeye açık bir takım önerisi bekliyorum
-
@Guerlain1903 Hedef 9 lar dan al birini farketmez
-
ried i alıp 451 kgv ile başlamayı düşünüyorum
-
@Guerlain1903 Avusturya liginde hedef 1 lerden iki tane mi var dikkat et ona, topyacağın mp için diyorum
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Guerlain1903 Avusturya liginde hedef 1 lerden iki tane mi var dikkat et ona, topyacağın mp için diyorum
Nasıl yani evet 2 adet var ama sırf görev yapmak için oynuyorum bu ligi yoksa gram sevmem
-
@Guerlain1903 görev içinse son haftalarda olan bir lige girin bence
-
Arkadaşkar transfer listesinde casemiro 25 yaşında orta saha özellikleri 100 105 100 onu mu alayım 3 forvetim var suarez 101 30 yaşında onu mu alayım
-
6 maç oynattım 1 gole katkı yaptı ve Liverpool'a sattım. 6 maçı saymazsak 10 maçta 13 gole katkı yapmış vefasız adam Yine de Rooney Rooney'dir yaşlıdır maşlıdır fakat iş yapar.
-
Arkadaşlar athletic bilbao da ki Laporte 93 defans 22 yaşında gelişmesi %50 den fazla alınır mı sizce