Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@Guerlain1903 Avusturya liginde hedef 1 lerden iki tane mi var dikkat et ona, topyacağın mp için diyorum
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Guerlain1903 Avusturya liginde hedef 1 lerden iki tane mi var dikkat et ona, topyacağın mp için diyorum
Nasıl yani evet 2 adet var ama sırf görev yapmak için oynuyorum bu ligi yoksa gram sevmem
-
@Guerlain1903 görev içinse son haftalarda olan bir lige girin bence
-
Arkadaşkar transfer listesinde casemiro 25 yaşında orta saha özellikleri 100 105 100 onu mu alayım 3 forvetim var suarez 101 30 yaşında onu mu alayım
-
6 maç oynattım 1 gole katkı yaptı ve Liverpool'a sattım. 6 maçı saymazsak 10 maçta 13 gole katkı yapmış vefasız adam Yine de Rooney Rooney'dir yaşlıdır maşlıdır fakat iş yapar.
-
Arkadaşlar athletic bilbao da ki Laporte 93 defans 22 yaşında gelişmesi %50 den fazla alınır mı sizce
-
Forvet:Roberto Firminio yu hiç kadrosuna alıp aşırı gol attığına şahit olan menajer arkadaşımız varmıdır...En az 10 gol..
-
@GS_METECAN Ligimdeki Liverpool'da 18 gol atan var. Liverpool averajı + olupta en düşük olanların arasında iyi adamdır Firmino
-
@babuşthekıro Vay be...Demekki bende atamıyor hocam bu adam...Yada oynatmasını bilmiyoruz... Hangi takıma aldıysam, ne kadar şut çektiyse gol yolunda sıkıntı yaşadık.Atamıyor adam golü bi türlü..
-
Konu çok cansız .. hatta forum cansız hiç kimse yok.Böyle değildi eskiden..
-
Werner Ti. RB Leipzig'de 21 yaşında oynuyor çok yönlü Forvet olarak araştırırsanız çıkar 80-89 arasında çok çabuk gelişip çok fazla gol atma oranına sahip
Correa A. Atlético Madrid 22 yaşında 80-89 çok yönlü olarak araştırırsanız direk kaşif'e düşecektir.
kendisi seri gelişip çok fazla gol oranına sahip bir futbolcu işinizi görecektir.
-
@F.S.M.0.13 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Grug-Dex tamam paşam alırız
Başakşehir ile liderliğim Correa A. sayesinde
-
@F.S.M.0.13 ligler bittiğinde öyle yapmayı düşünüyorum başakşehirin bulunduğu lig biraz sıkıntılı coin harcamazsam büyük ihtimalle liderlik gidecek
-
Martial da iyi oyuncudur. Adamı yedek oturtuyorum maça sonradan girip golünü asistini yapıyor. Şuan 30 maçta 28 gol 15 asistle oynuyor
-
@furkan4765 forumun yeri pek bilinmediği için öyle oluyor herhalde