MPG 2018
-
Nie inaczej jest w bitwie PAM vs SL:
Cała siódemka pięknie poszła w transfery i nabiła progresy, poza mną niestety... praca w ten weekend zaowocowała, że już na starcie jestem... najgorszą ekipą. Zaraz będą mnie lać dwucyfrowo jeden po drugim. -
@dovco_handf Ja mam tak samo. Na listach jak już coś było to wszyscy wykupili i teraz mam 3-4 razy gorszy skład od reszty
-
@toomanyways I weź tu coś ugraj teraz .
-
MPG: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd - 1 kolejka
-
@dovco_handf Co tam? Jak zawodnicy Ci schodzą z listy?
-
-
Pierwsza kolejka za nami, a w niej następujące wyniki
-
@dovco_handf Co tam? Jak zawodnicy Ci schodzą z listy?
Schodzą mi wszyscy, nie w tym problem. Pracuje cały dzień, więc tyle co raniutko przed 5 rano coś zejdzie to zdążę wystawić na resztę dnia. No ale nie można mieć wszystkiego Jest robota, trzeba robić, OSM nie zapłaci mi rachunków .
-
MPG: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd - 2 kolejka
-
Druga kolejka bitwy na remis
-
Coś nasz bitewny kronikarz @sebgol nie ma czasu kontynuować codziennych raportów, to mu trochę pomogę
Zaległe kolejki:
I tabela po 3 kolejkach:
Jak na razie to bitwa jest zacięta, PAM stawia zacięty opór, dążąc do sprawienia kolejnej niespodzianki na tych mistrzostwach grając przeciwko trzem reprezentantom Polski w OSM . -
@dovco_handf Ty też jesteś kadrowiczem Jerzy ,a i @suchy998 w młodzieżowej grywał
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF Widzę, że się targujecie
Chciałem wyjaśnić.
Na tą chwilę w Reprezentacji Polski grali lub grają:
@Dovco_HandF - PAM - Selekcjoner Młodzieżowej Reprezentacji razem ze mną.
@Stefan-Joptwojmać SL - Selekcjoner Reprezentacji Polski wraz z @Łukasz-Kowalski
@gorkins - SL
@AC-Bubol - SL
Na tą chwilę grali lub grają w Młodzieżowej Reprezentacji Polski
@suchy998 - PAM
@sebgol - SL
Kandydaci do gry w Reprezentacji Polski i Młodzieżowej Reprezentacji Polski są wszyscy grający w turniejach, bitwach. Jednak gra zapewni tylko wysoki poziom.
Każdy ma szanse, więc nie będę odbierał szans @astra1994 oraz @pawelzylicz czy każdej innej osobie -
@damiś27 Ty to jesteś chodząca encyklopedia polskiego OSM .
-
-
-
@damiś27 mi nie musisz pisać kto gra bądź gra w kadrze.pamieć mam dobrą jeśli muszę. Z @Dovco_HandF się o nic nie targuje , nie wiem gdzie o tym przeczytałeś
-
MPG: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd - 4/17 kolejka
-
Minimalna przewaga SL:
A dlatego: