MPG 2018
-
Nie straciłem gola na wyjeździe,można by powiedzieć że powrócił w tej bitwie huzar z poprzedniej edycji MPG.Niech żyje żelazna defensywa
-
@daroo933 może tego nikt nie zauważy ale na tobie i na mnie dwa najwyższe cele PL @Mati-Colchoner i @Jepsztel zdobyli na nas łącznie 4 punkty.
Ten fakt też zaważył na naszej wygranej ,ale i nie tylko.Puchar swoje też zrobił -
@huzar-shakir Racja moje mecze z @Mati-Colchoner 2x 0-0 z @jepsztel 2 wygrane Ale jak to mówią dwa razy nic się nie zdarza w następnej bitwie wróce do swojego poziomu
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 17/17
@Dovco_HandF @suchy998 @kryminalksg @astra1994 Gratuluję wygranej.
-
@Dovco_HandF Graty debiutanckiej wygranej dla grupy PAM !
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
@suchy998 Jak dla ,mnie to jesteś MVP bitwy PAM vs PE jak @Damiś27 zaakceptuje moją kadydaturę odnośnie ciebie
Zgadzam się z @Dovco_HandF, graczem MVP Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów zostaje @suchy998. Gratuluję
-
@Dovco_HandF gratuluję wygranej Fajnie że nasze młode grupy pokazują jak mocne są ogórasy( z dedykacją dla @Cezarro)
-
W imieniu Polskiej Akademii Menadżerów - dziekuję za ciepłe slowa pod naszym adresem: @Damiś27, @huzar-shakir, @Marcin657827
Miejmy nadzieję, że to nie był jednorazowy wyskok . -
@marcin657827 said in MPG 2018:
@Dovco_HandF gratuluję wygranej Fajnie że nasze młode grupy pokazują jak mocne są ogórasy( z dedykacją dla @Cezarro)
W takim razie ja zadedykuję prestiżową nagrodę "Złotego Ogórka" całej grupie Aleja Gwiazd . Gratulacje
-
@dovco_handf w końcu się odpaliliście . @suchy998 gra dobrze od początku MPG a i pozostali menago zaczynają się wkręcać w imprezę.
-
Polish Warriors:
Cel 1 - Dimamo Tiraspol - @Casual1948
Cel 3 - Petrocub - @krystian16061994
Cel 5 - Speranta - @Didierluk
Cel 7 - Zaria Balti - @ToomAnyWays (C) (PM) -
-
Skład Polish Eagles
Cel - Dimamo Tiraspol - @tristan1982 (PM)
Cel - Petrocub - @FORMOZA
Cel - Speranta - @Rhett1
Cel - Zaria Balti - @Damiś27 -
-
@pansushe Spokojnie mamy wiele turniejów, na spokojnie go przygotuję na bitwy i turnieje.
Mamy wymagania i on o tym wie i chciał do nas właśnie dlatego do nas już dawno dojść
Wiem jakie ma zalety znam go dłużej niż wy.
Dlatego uważam że się u nas rozwinie i pokaże się