MPG 2018
-
@toomanyways przekombinowaliście oddania w bitwie z nami i Krystian stracił pierwsze miejsce w ostatniej kolejce i zyskaliśmy 100 pktów
-
@toomanyways też nie kumam z punktów wynika że powinniscie być na 2 msc Husariia na 5
No jak na 2 miejscu, jeżeli w małej tabelce na podstawie bezpośrednich meczy mają najgorszy bilans? PL i PE mają po 4 pkt czyli pierwsze miejsce rozstrzygają między sobą w małych punktach. Trzecie i czwarte miejsce mają po 2 punkty i o pozycji decydują małe punkty. Główna tabela jest robiona na podstawie małej tabelki.
Jeżeli chodzi o miejsce 5 to decyduje w pierwszej kolejności bezpośrednia bitwa między H_PL i PAM w której PAM okazało się lepsze.
-
@stefan-joptwojmać Nie sraj ogniem Pomyliłem się
-
@stefan-joptwojmać ja to rozumiem, jednak nie podoba mi się ten system. Czy nie jest tak że powinno się liczyć jako pierwsza różnica punktów? A AG przecież z nami przegrali i są przed nami?
-
@toomanyways Dla mnie też ten system jest do dupy, zastanawiam się który inteligentny go wymyślił
-
@toomanyways Dla mnie też ten system jest do dupy, zastanawiam się który inteligentny go wymyślił
Nie wiem czy teraz udajesz głupiego, czy Ty tak na serio, ale to są standardowe zasady tworzenia małych tabelek.
-
@toomanyways said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać ja to rozumiem, jednak nie podoba mi się ten system. Czy nie jest tak że powinno się liczyć jako pierwsza różnica punktów? A AG przecież z nami przegrali i są przed nami?
To jest standardowy system tworzenia małych tabelek. Prościej pisząc:
- przy więcej niż dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami(w naszej sytuacji małymi punktami) w spotkaniach tych drużyn,
- przy więcej niż dwóch zespołach:
-
@toomanyways PL też z nami przegrali i są przed nami więc nie ma tu żadnego przekrętu
-
MVP Bitwy Polish Legends vs Aleja Gwiazd zostaje @Marcin657827. Wielkie Brawa dla Marcina
-
@byku-duma-warmii dzięki
-
@marcin657827 Myślałem że przejdę MPG suchą stopą, jednak znalazłem pogromcę. Gratki Marcin
-
@mati-colchoner said in MPG 2018:
@marcin657827 Myślałem że przejdę MPG suchą stopą, jednak znalazłem pogromcę. Gratki Marcin
...też Cię grałem i to na twoim terenie
-
@borynos
Dzięki Borynek -
@huzar-shakir Pojedynczych porażek było więcej, chodziło mi o to że Marcin jest pierwszą osobą która była wyżej ode mnie w lidze w tegorocznych MPG
-
Jeszcze wyniki wszystkich bitew z uwzględnieniem MVP. Najczęściej graczem bitwy był wybierany @Mati-Colchoner gratuluję! Jak tylko nie udało się zgarnąć MVP od razu przegrana bitwa, mieć takiego asa w grupie to prawdziwy skarb!
-
@mati-colchoner Ej Mati szukamy kogoś do Husarii w miejsce @sniki26 na jedynkę, ponieważ ostatnio się opuścił w Mpp i stracił trzy gole ponosząc przy tym porażkę że mną, zainteresowany? :))
-
@stefan-joptwojmać jakieś staty będą z MPG będą robione czy to już wszystko ?