MPG 2018
-
@radek12_19 said in MPG 2018:
@toomanyways Niewygodnym rywalem był @Didierluk, wszystkie mecze przed ostatnią kolejką z Husarią zremisował
Świetny murarz
-
@borynos Będę szukał murarza, pomyślę o @Didierluk
-
Końcówka bitwy znowu należy do Polish Legends
-
@daroo933 Bywam często królem remisów, ale tym razem kolega @didierluk był lepszy
-
Aleja Gwiazd vs Polska Akademia Menadżerów 16/17
-
@didierluk Swoje zadanie wykonałeś
-
Końcowy stan na dzień: 04/03/2018 g.21:00 -
Aleja Gwiazd vs Polska Akademia Menadżerów 17/17
To nie była łatwa dla nas bitwa, gratulację dla PAM za walkę i powodzenia w kolejnych bitwach -
@Marcin657827 @maqpax @Pansushe @SirJanoo
Wygraliście zasłużenie, prowadząc od początku. Widać, że jesteście zgrani i dobrze wam idzie :muscle_tone1: Dla mnie jesteście czarnym koniem tegorocznych zawodów :ok_hand_tone2:.My zgrywamy się i to była dla nas cenna lekcja.
Dziękuję moim chłopakom za walkę do końca w pierwszej w historii bitwie PAM: @Dżonatan-1 (debiutant), @suchy998 i @kryminalksg - to była prawdziwa przyjemność grać z wami w jednej drużynie:clap_tone2:. -
@marcin657827 gratki dla wasz szkoda ze tych połowy meczy nie wygrałem to może wynik koncowy jeszcz byłby to chyba bardziej ciekawy a tak to chyba królem remisów 1 rundy zostalem 7 remisów xD
-
-
@marcin657827 gratki dla wasz szkoda ze tych połowy meczy nie wygrałem to może wynik koncowy jeszcz byłby to chyba bardziej ciekawy a tak to chyba królem remisów 1 rundy zostalem 7 remisów xD
Niekoniecznie .Ty zanotowałeś patrząc na tabelkę 6 remisów. Kolegą @Didierluk z grupy PW 7.On jest więc "królem"