MPG 2018
-
@dovco_handf w tabeli Dżonatan został w Armenii (Shirak) - trzeba wysłać go do Belgii (OHL)
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 2/17 kolejka
-
@dovco_handf w tabeli Dżonatan został w Armenii (Shirak) - trzeba wysłać go do Belgii (OHL)
Dzięki, mój błąd, poprawione .
-
My już wiemy po 2 kolejce, dlaczego PL lideruje w tych MPG
Mecz u siebie PL, @Szeregowiec zgodnie z planem wygrywa, nie nie nie, nie było żadnego zgrupowania:
Mecz na wyjeździe, @Mati-Colchoner zgodnie z planem... wyrywa 3 punkty, mimo gorszych znacznie statystyk meczowych:
Tabela i cóż - właściwie to już po meczu, PAM na łopatkach:W progresie PL też już prowadzi, zespołowo robiąc rozlewając jak przy brydżu dobre %:
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 3/17 kolejka
-
-
3 kolejka w bitwie PAM vs PL to popis tych pierwszych tym razem.
Zawodnikiem meczu został wybrany po tym spotkaniu Linetty i stąd ta pewnie moja wygrana:
Co się wydarzyło w tym meczu, to tylko @Dżonatan-1 i @Byku-Duma-Warmii wiedzą... Albo i nie.
Tabela skurczyła się nieźle:
W progresie, prawie remis: -
@dovco_handf
Gratulacje dobrej kolejki -
@dovco_handf co do roboty co w progresie jak wam utrzymuje xD (zart :p)
-
@byku-duma-warmii Dzięki. To tylko jedna kolejka, ale... walczymy
-
@dovco_handf
Jak wszyscy, tylko każdy o coś innego -
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 4/17 kolejka
-
@Dżonatan-1 został zawieszony na czas nieokreślony czyli na zawsze. Żegnamy młodego oszusta - zbrodnia nie popłaca, każdy wcześniej czy później wpadnie, a szkoda, bo grał od 2014 roku. Drużyna PAM gra w osłabieniu. Możliwe, że wkrótce zostanie znaleziony zastępca.
Poza tym co sie wydarzyło w 4 kolejce? Krótko pisząc: remisowo.
Zawodnikiem meczu po raz został wybrany Linetty i stąd ta druga z rzędu moja jednobramkowa wygrana:
@Szeregowiec nie dał wiele do powiedzenia "jedynce" PAM:
W tabeli kosmetyczne zmiany
Progres, powoli PL odjeżdża... -
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 5/17 kolejka
-
@pawelzylicz zastąpił zbanowanego @Dżonatan-1. Kara za wymianę zawodnia dla PAM -80 punktów zostanie uwzględniona w dzisiejszym podsumowaniu po 1 pucharowej kolejce.
-
@dovco_handf ech czyli nie nasza winna a kara jest