MPG 2018
-
PAM rozbite w pył w 6 kolejce:
Tym razem pech ominął szerokim łukiem (szczęście też) i dzięki świetnej grze @Byku-Duma-Warmii wygrywa spokojnie swój mecz.
As ligi (i progresu) nadal pozostaje niepokonany z tym swoim nieziemskim 442B...
Na osłode klęski PAM pozostaja dwa remisy, które są jak świetliki nadziei w ciemnym tunelu rozpaczliwej porażki.
Najpierw nowy wojownik @pawelzylicz:
a następnie stary wojownik @kryminalksg w odwiecznym OSM-wskim pojedynku 433a vs 451.
I rzut oka na tabele, gdzie szanse PAM na dobry wynik w tej bitwie z PL topnieja śnieg w słoneczny dzień:
Tabela progresu:
-
@dovco_handf
Jurku malutki błąd wkradł Ci się w tabelce, @Szeregowiec ma miejsce w tabeli. -
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 7/17 kolejka
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@dovco_handf
Jurku malutki błąd wkradł Ci się w tabelce, @Szeregowiec ma miejsce w tabeli.Aj niedobrze, to jeszcze większa różnica
(Przepraszam za usterkę, poprawione).
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 8/17 kolejka
-
Co się działo wczoraj w 7 kolejce? Gdyby nie nieudane poddanie PL, byłaby to znowu ich kolejka.
Gospodarz ( @Szeregowiec ) meczu punktuje przyjezdną drużynę i zgarnia 3 punkty.
Remis starego wygi @kondziowa1 z nowym wygą OSM @pawelzylicz:
I wczorajszy progres: -
Czas szybko leci i przed nami podsumowanie 8 kolejeczki. Na plus dla PL oczywiście.
Nie wiem co ci zawodnicy piją przed meczem u @Mati-Colchoner, ale demolkę robią w każdymm meczu konkretną... i na wyjeździe też:
W meczu na szczycie... na dole tabeli... remis:
I tabela:
I progresy:4 panów poniosło trochę i mają już przekroczone 500%:
@Mati-Colchoner 575%
@Dovco_HandF 537%
@kondziowa1 527%
@suchy998 503% -
@dovco_handf poprostu @Mati-Colchoner to kocur i dlatego tak ciśnie każdego
-
@dovco_handf poprostu @Mati-Colchoner to kocur i dlatego tak ciśnie każdego
Prawdziwy kocur z niego, nieważne z kim i gdzie gra - zawsze wygrywa
-
@dovco_handf
A w żadnym wypadku mi się wczoraj udało go zatrzymać i to na wyjeździe nawet -
@dovco_handf
A w żadnym wypadku mi się wczoraj udało go zatrzymać i to na wyjeździe nawetKolega z grupy więc pewnie oddał ci mecz bał się, że w razie wygranej możesz usunąć go z PL
-
@daroo933
Matiego , nigdy -
@dovco_handf
A w żadnym wypadku mi się wczoraj udało go zatrzymać i to na wyjeździe nawettutaj zdjęcie Mattiego tym po meczu
-
@pansushe
Rozwaliłeś system -
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 9/17 kolejka
-
@martin343 świetnie sobie radzisz w bitwie przeciw swojej byłej ekipie
-
@daroo933 Oddanie dla @Byku-Duma-Warmii nie wyszło, ale przynajmniej jeszcze nie straciłem bramki .