MPG 2018
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
@huzar-shakir Do końca daleko jeszcze więc ktoś może nieoczekiwanie jeszcze błysnąć w tych Mistrzostwach
Sporo nowych, ciekawych twarzy pokazało się w tych mistrzostwach .
-
@didierluk said in MPG 2018:
O której będzie zakładana liga?
Moja sugestia to godzina 21:15.
Da to gwarancję start lig bez straty jednego dnia okresu przygotowawczego. Najpóźniej symulacje na europejskich serwerach startują o 21:00 czasu polskiego, a więc ligi założone przed godziną 21:00 mogą zahaczyć starą symulację i stracić jeden dzień przygotowawczy. Przerabialiśmy ten temat zakładania lig dogłębnie w czasie ostatnich indywidualnych MP 2017 . -
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Zagramy w takim składzie:
Spartacus Legends
Cel 1 - gorkins
Cel 3 - AC Bubol
Cel 5 - Matusiak Andrzej
Cel 7 - sebgol C@mihau1878 said in MPG 2018:
Husarya_PL- Spartacus Legends
Home Team
Cel 1- @sniki26 (C)
Cel 3- @Rusewicz
cel 5 - @daroo933
cel 7- @mihau1878 (PM)
@gorkins @AC-Bubol @Matusiak-Andrzej @sebgol
@sniki26 @daroo933 @Rusewicz @mihau1878Ligę założę 21:30-21:45, w przerwie meczów LM
-
U mnie również liga założona i zaproszenia wysłane.
-
@huzar-shakir a ja stawiam na Matiego Colchonera
-
My też dziś startujemy:
-
@mihau1878 said in MPG 2018:
U nas start już dzisiaj:
Po awatarach patrząc bitwa @gorkins @AC-Bubol @sniki26 @daroo933 przeciwko @Matusiak-Andrzej @sebgol @Rusewicz @mihau1878
-
-
-
@mihau1878
Fajny pomysł z tymi kolorami. -
-
Niejednokrotnie zdarzało mi się przegrać z przeciwnikami którzy mieli gorsze statystyki meczowe ale nigdy nie powiedziałbym / napisałbym że nie zasłużyli na wygraną. Skoro strzelili więcej bramek to zwycięstwo musiało być ich. Pozdrawiam
-
@gorkins
Święta prawda, tutaj nikt not za styl nie dostaje. Liczą się tylko strzelone gole i zdobyte punkty. -
PAM vs PL
Outsiderzy z Akademii jak na razie po 1 kolejce w wyrównanym pojedynku z liderem tegorocznej edycji MPG:
Remis, przy lepszych statystykach gospodarza.
@Mati-Colchoner nie dał szans młodej gwieździe PAM:
I tabela, gdzie mecz poddania wywindował mnie na pierwszego lidera tej, miejmy nadzieję,zaciętej bitwy:
@suchy998 odjechał reszcie stawki z transferami, a zespołowo - remis: