MPG 2018
-
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Brawo chłopaki z PW! Trzymałem za was kciuki od samego początku! Moje gratulację!
Misiu , wiadomo ,nasze nauki nie poszły w las Kawałek samych siebie zostawiliśmy w Polish Worriors ... ja nazwę
No ja akurat tam nikogo nie uczyłem, bo to oni nauczyli mnie dlatego jestem im wdzięczny bo to dzięki nim jestem gdzie jestem a najbardziej to dzięki @ToomAnyWays bo gdyby nie on to do dziś nie wiedział bym,że jest tu forum i są jakieś grupy
-
@krystian16061994 said in MPG 2018:
@mati-colchoner W dwie ostatnie kolejki przerąbaliśmy prawie 200 punktów przewagi ale najważniejsze że wygraliśmy
Gratulacje. Trochę popsuliście sobie dobry start i mogliście przegrać nawet bitwę, brawo dla Ciebie, bo odwaliłeś kawał dobrej roboty i to głównie dzięki Tobie wygraliście bitwę. W przedostatniej kolejce oddałem mecz gorkinsowi i liczyłem na jego wysoką wygraną i dziś zwycięstwo nad Toomem, stawiając siebie w trudnej sytuacji, bo tylko zwycięstwo w ostatniej kolejce mogło mi zagwarantować osiągnięcie celu. Swoją drogą @ToomAnyWays świetna bitwa! Wygląda na to, że MVP bitwy!
-
@mati-colchoner W dwie ostatnie kolejki przerąbaliśmy prawie 200 punktów przewagi ale najważniejsze że wygraliśmy
Z Michałem @ToomAnyWays ograliście SL . Graty dla PW dobrych MPG.
W tej chwili nie jest to żadną sztuką co widać po tabeli. Wygrana tylko jedna bitwa, chociaż w kilku było na styk.
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Z Michałem @ToomAnyWays ograliście SL . Graty dla PW dobrych MPG.
W tej chwili nie jest to żadną sztuką co widać po tabeli. Wygrana tylko jedna bitwa, chociaż w kilku było na styk.
Sztuką obecnie jest nie przegrać bitwy .
-
Ale powiem szczerze, że SL ambitnie walczyło do końca, dobra bitwa @Stefan-Joptwojmać
-
@toomanyways said in MPG 2018:
@daroo933 Dzięki, dzięki. Fajnie patrzy się na to jak sobie radzą ci co zaczynali pod moimi skrzydłami, kiedyś nie wiedzieli o co chodzi a dziś są czołowymi postaciami polskiego OSM-a
Bez jaj.Mnie to nie dotyczy. Musisz jednak przyznać że jak byliśmy z @daroo933 w grupie to chociaż coś się działo
-
@stefan-joptwojmać Teraz zaczyna mi dobrze iść. Poprzednią bitwę zwaliłem po całości, zrobiłem sobie bitwę przerwy i od razu widać efekty, zarówno w tej bitwie jak i w MPP.
-
@huzar-shakir No wiem, mówię o innych - @Damiś27, @martin343. Racja jak byliście w naszej grupie to działo się, nie można było narzekać na nudę
-
@huzar-shakir Było ciekawie ale co by się nie działo @ToomAnyWays przyjmie nas z powrotem do domu (chyba)
-
@stefan-joptwojmać Teraz zaczyna mi dobrze iść. Poprzednią bitwę zwaliłem po całości, zrobiłem sobie bitwę przerwy i od razu widać efekty, zarówno w tej bitwie jak i w MPP.
Różnie to bywa, moja grupa przeszła teraz odnosząc to do rzeczywistości w "tryb amatorski".
Duże brawa też dla @gorkins będąc na urlopie zrobił taką kadrę.
-
@huzar-shakir Było ciekawie ale co by się nie działo @ToomAnyWays przyjmie nas z powrotem do domu (chyba)
Ja nie mam tu domu. Jestem samotnik.
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Różnie to bywa, moja grupa przeszła teraz odnosząc to do rzeczywistości w "tryb amatorski".
Duże brawa też dla @gorkins będąc na urlopie zrobił taką kadrę.
Kadra 310 baniek to dużo?
-
@toomanyways nauczyliście kolegę @casual1948 języka polskiego ? pytam bo sobie vampirek lajkuje posty ... chyba z nudów
-
@huzar-shakir Sam się nauczył
-
@toomanyways nauczyliście kolegę @casual1948 języka polskiego ? pytam bo sobie vampirek lajkuje posty ... chyba z nudów
Google translate, still useful, even with so much comic errors of translation. I'm always reading your acidic comments, with pleasure
-
Stworzyłem mała tabelkę (nieoficjalną) decydującą o mistrzostwie. Okazuje się że ostatnie spotkanie nie będzie miało znaczenia dla końcowego układu tabeli.