MPG 2018
-
@byku-duma-warmii zdziwiłem się już dwa razy w tegorocznej MPG.trzeci raz nie mam zamiaru ,bo powiedz ile razy można
-
Ej idźcie na priv a nie tu spamujecie Co samej gry.. Hmm od dłuższego czasu zauważyłem, że taktyki które wcześniej smigaly aż miło nie działają.. Wczoraj na byka skleilem taktykę pół godziny przed meczem i co wygrana.. Niestety ta gra jest coraz bardziej dziwna. @Byku-Duma-Warmii wybacz ale w tych mistrzostwach idzie wam za dobrze Jeszcze dużo kolejek do końca wszystko może się wydarzyć
-
@daroo933
Właśnie o tym silniku wcześniej mówiłem, Dareczku przynajmniej widać, że coś się dzieje w tych Mistrzostwach -
U nas puchar na remis
-
A u nas puchar to popis PAM:
-
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 6/17
Brakująca kolejka:
Aktualna Kolejka:
-
PAM nadal wygrywa z PE, murowanym faworytem do zwycięstwa w tej bitwie. To podobna sensacja do tej jak lanie jakie dostaje zdecydowany lider do tej pory tych mistrzostw PL od H_PL .
-
@dovco_handf Graty świetnej bitwy dla PAM i oby tak do końca Wasza wygrana byłaby nie tylko ogromną niespodzianką, ale i dodała by nieco smaczku w tegorocznych MPG.
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Graty świetnej bitwy dla PAM
Nie ma słabego ogniwa, wszyscy spisują się świetnie i to bardzo cieszy, szczególnie w konfrontacji z PE, bądź co bądź: dwukrotnego Mistrza Polski Grup i zawsze groźnego rywala
-
@dovco_handf dla niektórych to też podwójna motywacja wygrać z PE
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
to też podwójna motywacja wygrać z PE
Dla każdego to podwójna motywacja - to zawsze była, jest i będzie świetna grupa, niezwykle groźna w każdej z bitew, naszpikowany gwiazdami polskiego OSM .
-
-
Nikt się nie pomylił przy oddaniach
-
@dovco_handf gratulacje za prowadzenie w bitwie, ale nie oszukujmy się, nasze prowadzenie nie jest żadną sensacja, nie zapominajmy, że to nadal My jesteśmy mistrzami jeszcze przez jakiś czas, a dwie pierwsze bitwy to raczej wypadek przy pracy. NIE UWAŻAM ŻE EKIPA BYKA JEST Słaba aczkolwiek nie pasuje mi tu słowo sensacja. Powodzenia w kolejnych meczach
-
@rusewicz
Jestem tego samego zdania co Ty. W tej bitwie moja grupa nawet nie jest faworytem, tylko tak jak mówisz wciąż aktualny mistrz Polski Grup. -
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 7/17
-
Kolejka na remis PAM vs PE .
-