MPG 2018
-
-
@byku-duma-warmii Brawo Maniek. Tysiąc % progress osiągnięty kolejkę przed zakończeniem rundy jesiennej bitwy.
-
@huzar-shakir
Dzięki Nie powiem w tej bitwie całkiem nieźle idą mi transfery -
@byku-duma-warmii Chociaż Tobie idą bo u mnie to przeciwnośc kompletna.. Jednego grajka próbuje sprzedać od ponad tygodnia.. I nic kompletnie.. Ale pomimo najsłabszej kadry cisne jakoś
-
@daroo933
Dokładnie tak samo miałem w poprzedniej bitwie. -
@byku-duma-warmii mimo wszystko powinni coś z tym zrobić.. Kiedyś gracze sprzedawali się hurtowo a teraz.. Dlaczego tak jest to już pytanie do @Dovco_HandF
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@daroo933
Dokładnie tak samo miałem w poprzedniej bitwie.U @daroo933 to norma,sprzedaż mu nie idzie ,ale osiąga dzięki motywacji ogrania słabszym składem mocniejszego kadrowo rywala , i to się ceni.nieważne że kolega Dariusz niema kim grać. rywali tłucze.
-
Kiedyś gracze sprzedawali się hurtowo a teraz.. Dlaczego tak jest to już pytanie do @Dovco_HandF
Dalej się sprzedają jak widac po wielu progresach. Myslę, że nawet teraz czasami więcej się sprzedają niż kiedyś .
-
@huzar-shakir gdybym jeszcze nadrabial kadra wtedy bym kosil... @Dovco_HandF Chyba u ciebie się sprzedają bo u mnie od dłuższego czasu jest porażka
-
Chyba u ciebie się sprzedają bo u mnie od dłuższego czasu jest porażka
Przeciwnie, tylko u ciebie słabo się sprzedają, patrząc po tabeli, 9 menadżerów kroi progres, że aż miło popatrzeć. Więc skąd wniosek, że wszystkim się ne sprzedają jak ja widze, że tylko jednemu? Dobra, jeszcze jepsztel jako taką ma sprzedaż, ale pozostała ósemka chyba nie narzeka....
-
@dovco_handf to chyba u mnie coś nie tak z grą skoro na każdym slocie tak się dzieje praktycznie sam @huzar-shakir powie że z transferami nie jest kolorowo
-
@daroo933 Może spróbuj wystawiać zawodników nie za max 250%, tylko za 241 do 245%... czasem to działa .
-
@dovco_handf Panie Jurku robię tak od dłuższego czasu i nadal nic Chyba dopadła mnie jakaś klątwa z transferami, gra wie że potrafię wygrywać z kadrowo lepszymi zespołami więc po prostu nie chce pozwolić mi być najlepszym
-
@daroo933 Nie ma czegoś takiego, silnik to jeszcze nie SI
A masz non stop 4 na TL-u? -
@dovco_handf said in MPG 2018:
A masz non stop 4 na TL-u?Cały czas 4 i bardzo słabo to wygląda.. Szczególnie w tej bitwie MPG..
-
Czasem tak bywa, ale po tym poznaje się graczy dobrze transferujących, że jak nie idzie to potrafią sobie z tym poradzić
-
@daroo933 No to musisz to przetrwać. Ja też mam dni, ze nic nie idzie, a są takie, że po więcje niż 10 schodzi. Im wyższe kwoty, tym trudniej oczywiście się handluje .
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
A masz non stop 4 na TL-u?Cały czas 4 i bardzo słabo to wygląda.. Szczególnie w tej bitwie MPG..
Zwróć uwagę na to co się aktualnie sprzedaje. U mnie w ostatnim czasie królują napastnicy i obrońcy(77-85 około 30 lat)
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
Czasem tak bywa, ale po tym poznaje się graczy dobrze transferujących, że jak nie idzie to potrafią sobie z tym poradzić
Można sprzedawać jeden po drugim grajku ,a wyników nie będzie
Ta gra stała się tak nieprzewidywalna ,że nie wiadomo co może się wydarzyć.
@daroo933 sprzedaż nie idzie ,to fakt,ale mnie też nie.Tak naprawdę gdyby nie ten jeden dzień w którym nieco się posprzedawało zawodników mielibyśmy progresy na poziomie 150-200 % .na obecnym etapie rozgrywek między czołowymi ekipami ,a tymi nieco słabszymi w bitwie patrząc pod kątem siły kadr to jest niestety przepaść.