MPG 2018
-
@stefan-joptwojmać Mi super grało się w waszej grupowej.dla mnie sukcesik, dla twoich koleżków może i nie w prywatnej lidze zawsze chętnie witam świetnych graczy,ograć czołówkę polskiego osm daje mi wiele satysfakcji.
-
-
@dovco_handf gratulacje
-
@marcin657827 Dzięki
-
@dovco_handf Znowu mieliście trochę farta Nie wiem jak robicie w tej bitwie że OSM was sprzyja
-
Nie wiem jak robicie w tej bitwie że OSM was sprzyja
Nie robimy nic innego, co robiliśmy w poprzednich bitwach. Może to nie o nas chodzi, tylko o was? Co wy robicie, że przegrywacie z najsłabszą drużyną turnieju? W poprzednich bitwach też jak wy teraz mieliśmy wiele meczów na styku, ostatecznie z korzyścią dla rywali. To całe OSM. Raz na górze, raz na dole. Kto ma więcej szczęścia, ten wygra cały turniej. Same umiejętności taktyczne i transferowe nie wystarczą w OSM. Poza tym... nadal możecie jeszcze wygrać naszą bitwę .
-
@rusewicz i @sniki26 czyli husarskie Marcinki wygrywają swoje mecze. @daroo933 zatrzymał wschodzącą gwiazdę polskiego osm @Mati-Colchoner ugrywajac z nim remis ,podobna rzecz działa się w moim starciu z @Byku-Duma-Warmii byki
Kolejna dobra kolejka dla H_PLGraty chłopaki!
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 11/17
-
-
@huzar-shakir to pokazuje tylko jak mocne mamy grupy w Polsce
-
Za to w progresach PE ładnie nam odskoczyło., a bitwa jeszcze nie jest rozstrzygnięta, grać rzeba do końca.
-
-
Robi się ciekawie, ale mam nadzieję, że to tylko wypadek przy pracy!
-
-
@stefan-joptwojmać rozkręcamy się