LOTTO Ekstraklasa
-
Nie ma to jak derby:)
-
-
"GRA O WSZYSTKO"
-
Pierwsza bitwa już dziś:
-
-
Lech robi krok w kierunku mistrzostwa.. a Korona?
-
@Stefan-Joptwojmać
Można trochę zrozumieć takie poirytowanie. -
Wyniki pierwszej kolejki rundy finałowej:
Walka o mistrz, jak i o utrzymanie dopiero się zaczyna
-
-
@Damiś27
Beniaminek ekstraklasy, który walczy o utrzymanie, pokonał Lecha Poznań i zagra w przyszłym sezonie w eliminacjach Ligi Europy! :clap_tone1: -
Gratulacje dla Arka Gdynia ma Puchar Polski oraz zagra w Europie
Mecz nie był najlepszy do oglądanie, ale fragmenty były fajne. Więcej sytuacji i groźniejsze miał Lech, tylko Arka to wszystko wytrzymała. Lech zagrał zdecydowanie gorzej niż się spodziewałem. Sytuację Lecha były fajne, ale byłem zdziwiony jak je nie wykorzystywał jak by nie chciał wygrać. Przykład najlepszy Gajos, można go było zauważyć w składnie i chyba z 1-2 akcjach. Trzeba też przyznać Arka miała szczęście. Był błąd sędziego jak dla mnie przy golu 0-2 dla Arki, bo był faul.
Arka zagrała bardzo dobrze. Lech może przypomnieć niewykorzystane sytuacje się mszczą. -
@Damiś27
Czasem w futbolu tab bywa, że nie wygrywa drużyna, która stworzy więcej sytuacji, tylko ta która więcej ich wykorzysta. Co do udziału Arki w europejskich pucharach, to przy sprzyjających sytuacjach Arka może rozpocząć eliminacje dopiero od rundy eliminacji. -
Tak się prezentuje już kolejka rundy finałowej naszej rodzimej ligi. Po dwóch pierwszych meczach wszystkie drużyny zapunktowały. Ale chyba żadna z tych ekip nie jest zadowolona z tego punktu.
-
-
@Stefan-Joptwojmać Niezła spina .
-
-
Walka o Mistrza Polski trwa między 1-4 miejscem jest 1 punkt różnicy. Tylko w Polsce :flag_pl: taka walka :clap_tone2:
-
@Damiś27 said in LOTTO Ekstraklasa:
między 1-4 miejscem jest 1 punkt różnicy.
Tak samo jak pomiędzy miejsce 12-16 w strefie spadkowej, tam pięć drużyn mieści się w tym przedziale
-
@Damiś27
Bardzo mnie ucieszyła frekwencja na meczu Wisły. Najwyższa w kolejce, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej w Krakowskim zespole :slight_smile: -
@ToomAnyWays
Rado sam się przyznał,że nie zna przepisów i myślał-podobnie jak cała drużyna-że sędzia zarządzi powtórkę a tu Marciniak go poinformował,że zmieniły się przepisy i teraz jest kara za takie wykonanie w postaci rzutu wolnego pośredniego dla drużyny przeciwnej plus żółta kartka za niesportowe zachowanie