LOTTO Ekstraklasa
-
@Dovco_HandF Mnie to cieszy Sport to podstawa sprawiedliwości, a nie jak teraz w naszej lidze żeby było "ciekawiej". Nasza liga sama w sobie jest ciekawa każdy może wygrać z prawie każdym.
-
Cracovia wygrywa w pierwszym meczu 28 kolejki
-
@mihau1878
Może w końcu zaczną się odbijać od dołu tabeli, ale zobaczymy jak to będzie. Miejmy nadzieję, że te zwycięstwo zwiastuje lepsze jutro :slight_smile: -
Co do meczu Cracovii ze Śląskiem. To chyba jedna z najciekawszych sytuacji w tym meczu
http://www.fangol.pl/view/206703/kuriozalna-akcja-bramkowa -
@mihau1878
Ależ musiały tam być emocje -
Emocje były masakryczne, bo po pierwsze sędzia strasznie się mylił. Oba karne jak dla mnie w każdej sytuacji sędzia się wybroni, oba mógł gwizdnąć i nie. Tym razem szczęście było po stronie mojej Jagiellonii. Pierwsza bramka dla Zagłębia ze spalonego, za to przy trzeciej bramce dla Jagiellonii myślę, że jednak faul, chociaż jak przypomnę sobie bramkę uznaną dla Wisły Kraków za trenera Michniewicza, gdzie naszego bramkarza wepchnięto w bramkę z piłką gdy już była pod jego kontrolą i zmieniające się przepisy to teraz bramkarz nie jest szczególnie chroniony nawet we własnej piątce.
-
@Stefan-Joptwojmać
Zgadza się, już nie ma tak, że bramkarz jest święty we własnej piątce i nie może być dotknięty, bo jest faul. Te czasy już minęły. -
Dzisiejsze mecze 28 kolejki :slight_smile:
-
@Cezarro
Święta wojna obu klubów :slight_smile: Podobno na tym meczu na być bardzo dużo skautów z innych klubów. Nawet mają być wysłannicy Barcelony -
W pierwszym dzisiejszym meczu Lechia remisuje z Piastem i coraz bardziej oddala się od mistrzostwa jak będzie tracić punkty z takimi drużynami w końcówce sezonu.
W drugim zaś dzisiejszym meczu obejrzeliśmy hit, w którym górą Legia. Kasper Hamalainen ucisza po raz kolejny cały zespół Lecha zdobywając bramkę w 94 minucie, podobnie jak to miało miejsce w ostatnim meczu w Warszawie. Cóż za emocje, cóż za końcówka
-
fotogaleria z meczu:
-
@Byku-Duma-Warmii Górnik ostro sfrajerzył mecz.
-
Podobno na meczu Lech - Legia miało być ponad 20 skautów z czołowych klubów europejskich. Ciekawe czy kogoś wypatrzyli?