Ligi w których gramy
-
W lidze Francuskiej jest 20/20 graczy w tym 9 Polaków. Liga jest ciekawa, ale i puchar też watro podkreślić 3 Polaków w półfinale. Mogą być rekordowe punkty za tą ligę -
@Didierluk Dokładnie fajnie i masz jeszcze szansę na 4 miejsce w lidze więc walcz Fajnie by i punktów byś mógł mieć więcej
-
Koniec Ligi Ankaragücü w Morocco(Maroko)
Moderator Aykut TürközzS3 Sezon 4
Liga 16 zespołowa i była cała, zmieniali się też gracze i w końcu zostało 12. Mało aktywna liga, a punktów sporo. Już nie wiem na jakich zasadach punkty są....
Kilku średnich graczy reszta dosyć słaba i nie aktywna -
W USA może rozbiję bank z 10000 pkt menedżerskich Wygrana przeciwko obozowi i 2000 pkt menedżerskich po kolejce 9/43. Obym dał radę do końca. Ale czuje że będzie więcej niż moje dotychczas rekordowe 7012 pkt.
-
@ToomAnyWays cykniesz na luzie.
-
Z @krystian16061994 pykamy ligę
-
@krystian16061994 Jakby nie było z ogórkiem nie grasz:)
-
@huzar-shakir Dokładnie Wojtyn idzie jak przecinak
-
@krystian16061994 Ale na każdego jest sposób.
-
Ja to nie ogarniam co się dzieje w Izraelu u Dovco, niby statystyki mam 2 razy lepsze, a nie potrafię wygrać meczu, na 8 meczy wygrałem tylko z jedynym kompem Oo
Mam nadzieję, że od tego postu zacznę hurtowo punkty dopisywać do swojego konta, bolesny powrót do 433A
-
@Stefan-Joptwojmać U mnie też kiepski początek w Izraelu a to znak, że tzreba zmienic ustawienie i taktykę, a nie w zaparte iść tym, co "powinno wygrywać" .
-
@Dovco_HandF said in Ligi w których gramy:
@Stefan-Joptwojmać U mnie też kiepski początek w Izraelu a to znak, że tzreba zmienic ustawienie i taktykę, a nie w zaparte iść tym, co "powinno wygrywać" .
Ja zmieniłem właśnie w tej lidze, powrót do 433A, ale myślę, że u mnie to kwestia lepszych napastników, a teraz uznam, że miałem pecha po prostu
-
This post is deleted!