Ligi w których gramy
-
Sypnęło czerwami:
-
1 i ostatnia jak się okazuje dla mnie runda pucharu Armenii,.Przegrałem tylko sam nie wiem.czemu
-
Dokonało się.W końcu ogralem @Dovco_HandF w jego własnej lidze Co ciekawe znów wygrałem mały jubileuszowy puchar
-
@huzar-shakir czyli konplecik graty
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
Dokonało się.W końcu ogralem @Dovco_HandF w jego własnej lidze Co ciekawe znów wygrałem mały jubileuszowy puchar
Gratki, ja niestety dopiero na trzeciej pozycji tym razem
-
@dovco_handf Potrójna korona w twojej lidze to coś.Szkoda że nie zagram u Ciebie w kolejnych rozgrywkach ale jak znajdę termin to wdepnę do kolejnej i troszkę postaram się namieszać.
-
Fajna liga w Malezji, juz drugi raz obronilem sie przed obozem w ciągu kilku dni, ogolnie poszly na mnie juz 4
-
@Dovco_HandF znowu nasz mecz pełen wrażeń
-
@Dovco_HandF dostał w tym meczu aż 3 czerwone kartki! Do tego każdy z nas miał rzut karny no i bramka w 92 min na wagę zwycięstwa Podobają mi się mecze z Tobą Jurek
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@Dovco_HandF dostał w tym meczu aż 3 czerwone kartki! Do tego każdy z nas miał rzut karny no i bramka w 92 min na wagę zwycięstwa Podobają mi się mecze z Tobą Jurek
Zawsze jest ogień i bez jeńców .
-
@dovco_handf chyba grałeś na maxa ostro?
-
@daroo933 @Dovco_HandF nawet przy czerwonym sędzim naparza na ostro.Czerwone kartki są wkalkulowane w jego grze.
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
nawet przy czerwonym sędzim naparza na ostro.
Ha,ha, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana
-
Na 2 kolejki przed końcem zapewniłem sobie już zwycięstwo w lidze grupowej PAM . To była przyjemność grać w tak mocno obsadzonej lidze ,wśród tylu znakomitych graczy, byłych i obecnych reprezentantów Polski, których naliczyłem bodajże z ośmiu. Dziękuję wszystkim za wspólną grę. Wielkie dzięki dla @Magic-89 za zaproszenie mnie do tych fascynujących rozgrywek.
Teraz ze spokojem będę mógł obserwować 2 ostatnie kolejki. Dzisiaj wprawdzie jeszcze powalczę w finale o puchar , ale nawet jeżeli nie dam rady go wygrać , to i tak będę mógł być zadowolony z mojego występu w rozgrywkach.
-
@shakiboy said in Ligi w których gramy:
@cezarro Niestety trochę pokrzyżowałem Ci szyki Puchar wędruje do mnie Chociaż tyle udało mi się wywalczyć, bo w ligowych meczach mi albo nie szło, albo całkiem o nich zapominałem
Gratuluję wygranej ligigratuluję zdobycia pucharu
-
Krótka szybka liga Armeńska wygrana,szkoda że bez zdobycia pucharu
-
12 odsłona zmagań w Lidze Grupowej PAM to już historia. Cóż to za zacięta była liga! Żaden mecz nie można było obstawić ze 100% pewnością. Mega-gratulacje dla @Cezarro, który był poza konkurecją. Ogromne brawa za zdobycie Pucharu Ligi dla @ShakiBoy, który ograł jakims fartem @Cezarro w finale. Brawa dla mojego kolegi z grupy i zarazem moderatora tej ligi, który rzutem na taśmę wyprzedził mnie w lidze: mowa o @Magic-89, który rozgrywa fantastyczny sezon w OSM.Brawa dla wszystkich uczestników, którzy walczyli do końca ( w kolejności zajmowanych miejsc w lidze) @tristan1982, @borynos, @krystian16061994, @adamus01, @Czajkovsky, @Lhundaeion, @kryminalksg, @Bolesław-Chrobry, @ShakiBoy, @piotras231, @daroo933, @AdameksWawa, @Kamson73, @Stepan-Kovalenko-1993, @pawelzylicz, @maqpax, @SajmonnPl i @Szeregowiec. Szacunke dla was panowe .
I jeszcze pierwsza, najlepsza dziesiątka z punktami menadżerskimi:
A już jutro czas na wielkie rewanże i walka o punkty i zaliczenie osiągnięcia w Lidze Europejskiej B .
PAM zaprasza was serdecznie. -
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
12 odsłona zmagań w Lidze Grupowej PAM to już historia. Cóż to za zacięta była liga! Żaden mecz nie można było obstawić ze 100% pewnością. Mega-gratulacje dla @Cezarro, który był poza konkurecją. Ogromne brawa za zdobycie Pucharu Ligi dla @ShakiBoy, który ograł jakims fartem @Cezarro w finale. Brawa dla mojego kolegi z grupy i zarazem moderatora tej ligi, który rzutem na taśmę wyprzedził mnie w lidze: mowa o @Magic-89, który rozgrywa fantastyczny sezon w OSM.Brawa dla wszystkich uczestników, którzy walczyli do końca ( w kolejności zajmowanych miejsc w lidze) @tristan1982, @borynos, @krystian16061994, @adamus01, @Czajkovsky, @Lhundaeion, @kryminalksg, @Bolesław-Chrobry, @ShakiBoy, @piotras231, @daroo933, @AdameksWawa, @Kamson73, @Stepan-Kovalenko-1993, @pawelzylicz, @maqpax, @SajmonnPl i @Szeregowiec. Szacunke dla was panowe .
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za wspólną grę
-
Nie mam juz pomysłu, od 3 tygodni moje wyniki szczegolnie w meczach u siebie wygladaja wlasnie tak zespoly o wartosci sredniej
Moja : 2,7 mln
Rywal : 2,2 mln
Taktyka u mnie, 433a podania 70/73/67 na pozycjach, on 433, agresywne wejścia, ktos mi doradzi? Brak juz sily i pomyslow, szukam, kombinuje a i tak wszystkie mecze koncza się w ten sposob