Ligi w których gramy
-
@daroo933 @Dovco_HandF nawet przy czerwonym sędzim naparza na ostro.Czerwone kartki są wkalkulowane w jego grze.
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
nawet przy czerwonym sędzim naparza na ostro.
Ha,ha, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana
-
Na 2 kolejki przed końcem zapewniłem sobie już zwycięstwo w lidze grupowej PAM . To była przyjemność grać w tak mocno obsadzonej lidze ,wśród tylu znakomitych graczy, byłych i obecnych reprezentantów Polski, których naliczyłem bodajże z ośmiu. Dziękuję wszystkim za wspólną grę. Wielkie dzięki dla @Magic-89 za zaproszenie mnie do tych fascynujących rozgrywek.
Teraz ze spokojem będę mógł obserwować 2 ostatnie kolejki. Dzisiaj wprawdzie jeszcze powalczę w finale o puchar , ale nawet jeżeli nie dam rady go wygrać , to i tak będę mógł być zadowolony z mojego występu w rozgrywkach.
-
@shakiboy said in Ligi w których gramy:
@cezarro Niestety trochę pokrzyżowałem Ci szyki Puchar wędruje do mnie Chociaż tyle udało mi się wywalczyć, bo w ligowych meczach mi albo nie szło, albo całkiem o nich zapominałem
Gratuluję wygranej ligigratuluję zdobycia pucharu
-
Krótka szybka liga Armeńska wygrana,szkoda że bez zdobycia pucharu
-
12 odsłona zmagań w Lidze Grupowej PAM to już historia. Cóż to za zacięta była liga! Żaden mecz nie można było obstawić ze 100% pewnością. Mega-gratulacje dla @Cezarro, który był poza konkurecją. Ogromne brawa za zdobycie Pucharu Ligi dla @ShakiBoy, który ograł jakims fartem @Cezarro w finale. Brawa dla mojego kolegi z grupy i zarazem moderatora tej ligi, który rzutem na taśmę wyprzedził mnie w lidze: mowa o @Magic-89, który rozgrywa fantastyczny sezon w OSM.Brawa dla wszystkich uczestników, którzy walczyli do końca ( w kolejności zajmowanych miejsc w lidze) @tristan1982, @borynos, @krystian16061994, @adamus01, @Czajkovsky, @Lhundaeion, @kryminalksg, @Bolesław-Chrobry, @ShakiBoy, @piotras231, @daroo933, @AdameksWawa, @Kamson73, @Stepan-Kovalenko-1993, @pawelzylicz, @maqpax, @SajmonnPl i @Szeregowiec. Szacunke dla was panowe .
I jeszcze pierwsza, najlepsza dziesiątka z punktami menadżerskimi:
A już jutro czas na wielkie rewanże i walka o punkty i zaliczenie osiągnięcia w Lidze Europejskiej B .
PAM zaprasza was serdecznie. -
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
12 odsłona zmagań w Lidze Grupowej PAM to już historia. Cóż to za zacięta była liga! Żaden mecz nie można było obstawić ze 100% pewnością. Mega-gratulacje dla @Cezarro, który był poza konkurecją. Ogromne brawa za zdobycie Pucharu Ligi dla @ShakiBoy, który ograł jakims fartem @Cezarro w finale. Brawa dla mojego kolegi z grupy i zarazem moderatora tej ligi, który rzutem na taśmę wyprzedził mnie w lidze: mowa o @Magic-89, który rozgrywa fantastyczny sezon w OSM.Brawa dla wszystkich uczestników, którzy walczyli do końca ( w kolejności zajmowanych miejsc w lidze) @tristan1982, @borynos, @krystian16061994, @adamus01, @Czajkovsky, @Lhundaeion, @kryminalksg, @Bolesław-Chrobry, @ShakiBoy, @piotras231, @daroo933, @AdameksWawa, @Kamson73, @Stepan-Kovalenko-1993, @pawelzylicz, @maqpax, @SajmonnPl i @Szeregowiec. Szacunke dla was panowe .
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za wspólną grę
-
Nie mam juz pomysłu, od 3 tygodni moje wyniki szczegolnie w meczach u siebie wygladaja wlasnie tak zespoly o wartosci sredniej
Moja : 2,7 mln
Rywal : 2,2 mln
Taktyka u mnie, 433a podania 70/73/67 na pozycjach, on 433, agresywne wejścia, ktos mi doradzi? Brak juz sily i pomyslow, szukam, kombinuje a i tak wszystkie mecze koncza się w ten sposob
-
@łukasz-wierzbowski miałem podobny problem i pomógł mi kolega więc teraz ja się czuję zobowiązany pomóc komuś innemu Widzę, ze lubisz ofensywne rozwiązania i jesteś nastawiony na zwycięstwa, tak to się gra wysokimi celami, ja z reguły gram niskie cele ale kiedyś udało mi się stworzyć dwie taktyki ofensywne które dawały wyniki typu 2:1, 3:1, 4:2 z przeciwnikami o jakich piszesz .... spróbuj, pokombinuj z suwakami, może coś pomoże.
433b
442b
-
Jedyne pocieszenie to pokonanie dzis w pucharze uczestnika zeszłorocznych mistrzostw swiata OSM, @nexium-coco , choc wciaz czuje niezadowolenie i niedosyt, dziekuje @beyah1985
-
@beyah1985 443 b nie polecam 433 b jest lepsze
-
@szpilka134 dlaczego?
-
Ekwador Bomb
na 11 kolejek dano juz na mnie 7 obozów jak na razie wszystkie obronione
ciekawe ile jeszcze do końca ligi zostanie na mnie posłane
-
-
@szpilka134 a ha! czyli nie polecasz bo jak dobierze się dobre zestawienie to te ustawienie jest mocne ?! weź Ty się chłopie sam posłuchaj co Ty gadasz
....i tak w ogóle to sam nie jestem pewien co polecasz a co odradzasz, zerknij na swoją wypowiedz pisemną jeszcze raz jak możesz
-
@szpilka134 said in Ligi w których gramy:
hehe dobre, ciekawe czym się różnią
-
@borynos said in Ligi w których gramy:
@szpilka134 said in Ligi w których gramy:
hehe dobre, ciekawe czym się różnią
w tym pierwszym gra się chyba bez bramkarza z jednym pomocnikiem więcej
-
@beyah1985 hehe nie zauważyłem