Ligi w których gramy
-
Coś nie mam szczęścia w finałach pucharu w lidze grupowej PAM . Drugi finał z rzędu przegrany. W poprzedniej edycji przegrałem finał po dogrywce z @ShakiBoy , a tym razem po rzutach karnych z @Lhundaeion . Może w kolejnej edycji to mnie w końcu szczęście dopisze ? Zobaczymy
@Lhundaeion gratuluję zdobycia Pucharu
-
liga grupowa P A M zakończona. Cóż to była za walka!
Ogromne brawa dla zwyciięzców: ligi @tristan1982 z PE i @Lhundaeion, który obronił honor PAM i wygrał dla nas Puchar LigiA oto kolejność menadżerów tej dla jednych pechowej, a dla innych szczęśliwej ligi:
I jeszcze na koniec pierwsza dziesiątka najlepiej punktujących w lidze:
-
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
liga grupowa P A M zakończona. Cóż to była za walka!
Ogromne brawa dla zwyciięzców: ligi @tristan1982 z PE i @Lhundaeion, który obronił honor PAM i wygrał dla nas Puchar LigiGratulacje dla zwycięzcy , a wszystkim pozostałym wielkie dzięki za wspólną grę
Ze swej strony zachęcam wszystkich do gry w lidze grupowej PAM. Trudne rozgrywki, wysoki poziom i dużo emocji. I to jest to .
Chętnie zagram teraz ligę francuską ,bo ostatnio grałem ją 5 lat temu ... -
@dovco_handf Była to najdłuższa możliwa liga (24-zespołowa), a losy zwycięstwa rozstrzygnęły się dopiero w ostatniej kolejce. Brawo @tristan1982 i @borynos za pasjonującą walkę do końca i oczywiście również gratulacje dla zwycięzcy pucharu @Lhundaeion
-
Dziękuję wszystkim za grę.
Wygrać w tak doborowym towarzystwie to na prawdę wielki sukces.
dużym osiągnięciem jest też w tej lidze 29 meczów bez porażki w tak silnej lidze
Przy okazji w tej lidze udało mi się osiągnąć kilka rekordów jak np wartość kadry 1,979mln czy siła wyjściowej jedenastki: 1310 - śr. 119 które póki co są najlepszymi osiągnięciami w polskim OSMie
Na szczegóły zapraszam do działu rekordów. -
36 sezon : Liga Indonezyjska:
Puchar zdobywa koleżanka @TalaLala (Jak zwykle w ostatnim czasie nie jest mi dane sięgnąć po tę trofeum
) -
Gościu się chyba na mnie uparł.. druga liga jak obozy mi sadzi:
Pierwszy mecz:
W rewanżu już mu odpowiedziałem:
Trzeci raz w pucharze już nie odpalił ;D aż dziw bierze, że reda nie wyłapał:
-
Bo bardzo nieudanej drugiej polowie ligi w MPP, powoli zaczynają mi wchodzic ustawienia, taka oto dzisiejsza perelka (rywala nie trzeba nikomu przedstawiac )
-
Niesamowita liga.. prowadziłem przez dłuższy czas, a na 7 kolejek przed końcem koleś mi odjechał na 4 pkt.. i w ostatniej kolejce cyk na fotel mistrzowski Strasznie dużo punktów straciłem, ale i też monety oszczędzałem, czekam i czekam na promocję i nic
-
Jeszcze nie zdążyło mi się żebym w jednej rundzie nie stracił bramki.Dla mnie jest to nowość .
W punktach menago też oki.
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
Jeszcze nie zdążyło mi się żebym w jednej rundzie nie stracił bramki.Dla mnie jest to nowość .
Wymiatasz Przemo .
-
Australia wygrana choć lekko nie było
-
Grupa PAM ,w zakończonej wczoraj swojej lidze grupowej była dla mnie bardzo gościnna
Wielkie dzięki wszystkim za wspólną grę
Niestety w kolejnej edycji nie zagram , ponieważ robię krótką przerwę od OSM. Mam nadzieję jednak, że jeszcze kiedyś w jakiejś kolejnej edycji zagram , oczywiście o ile zostanę zaproszony -
@cezarro
I pierwsza dziesiątka z punktami menadżerskimi:
-
Łotwa-Dawno już nie działo się tak wiele w mojej lidze
-
Moje największe zwycięstwo w pucharze, mimo defensywnego ustawienia
-
@szeregowiec
Słabo -
@szeregowiec Imponująca skuteczność!
-
Od jakiegoś czasu można zdobyć do kolekcji unikatowy Puchar za wygranie Ligi Mistrzów, dokładnie taki jak ten:
Gdzie znajduje się ta liga, nadal w fazie testowej? Dokładnie w tym miejscu pod nazwą Beta:
Do wyboru jest 8 grup od A do H, jak w realnej Lidze Mistrzów. Cele są nr 1, 2 i 3. Ale póki co, jest to bez znaczenia, bo w historii waszych występów nie pokazuje czy zaliczyliście cel czy nie - liczy się tylko zwycięstwo. Warto więc wziąć sobie na próbę jakiś konkret do gry w postaci celu nr 1. Ja wziąłem cel nr 3 i miałem kilka meczów naprawdę mocno zaciętych, a w fazie pucharowej dwa razy - w tym finał - wygrałem po karnych.
W fazie grupowej są cztery kluby w grupie, gra się trzy mecze u siebie i trzy na wyjeździe, potem dwa najlepsze zespoły z każdej grupy wchodzą do fazy pucharowej: jest 1 runda, ćwierćfinał, półfinał i oczywiście finał. Trzeba być przygotowanym na grę ze zgrupowaniami, są one odblokowane. Tak jak zresztą wszystkie pozostałe funkcje, więc lekko nie jest. Ale to pierwsza taka liga w OSM, gdzie po fazie grupowej przechodzi się do fazy pucharowej, w której jeden mecz decyduje o być, albo nie być. Gra się więc minimum 6 meczów, a maximum 10. Myślę, że to będzie świetna alternatywa do rozgrywania lig grupowych w przyszlości jak będzie można samemu zakładać ligi. Na razie OSM jest Moderatorem Lig. Ale już dziś warto skosztować tego produktu, moim zdaniem, tak zresztą od dawna oczekiwanego przez graczy jak OSM długie i szerokie .