Ligi w których gramy
-
4 sezon rozgrywek w mojej lidze za 3 dni, zapowiada się emocjonująca rywalizacja , do obsady dołączył świetny gracz - Triarius
-
@Triarius to świetny gracz,niejednokrotnie z nim rywalizowałem i należy przyznać, ma chlopak talent .
-
@Łukasz-Wierzbowski @huzar-shakir thank you, friends!
-
Nie trzeba było długo czekać żeby obsadzić wszystkie zespoły.
Szykują się wielkie emicje tymbardziej że rywale nie byle jacy.(może prócz jednego) -
Jutro startują nasze ligi grupowe
-
@Kamieñ22 said in Ligi w których gramy:
Chyba mam sie z czego cieszycWartosc kadry to nie wszystko ty po obustronnych obozach> Brawo Takie mecze wzmacniają mocno pewność siebie .
Kadra rywala cztery razy silniejsza! Grał mecz u siebie, a wygrywasz ty
-
@Damiś27 said in Ligi w których gramy:
Jutro startują nasze ligi grupowe
Trzy na raz?! To absolutny rekord, to jak Mistrzostwa Grupy Polish eagles
-
Nasza pierwsza liga grupowa Akademii Menadżerów PL (AMP) dobiegła końca. I co to była za walka! Otwarta liga dla gości z Polski i zagranicy ostatecznie zakończyła batalię z czterema wolnymi miejscami (wykopani za brak logowania się). Gra była ciekawa i pełna zwrotów akcji, a sprawa tytułu ważyła się do ostatniej kolejki.
Oto mistrzowie:
@Majkelowich to prawdziwa gwiazda tej grupy. Pierwszy występ i już mistrzostwo w tak doborowym towarzystwie. Warto odnotować, że na najniższym stopniu podium zmieścił się jeszcze @huzar-shakir, aktualny reprezentant Polski i lider nowej grupy, na którego rady i wspracie każdy członek grupy może liczyć na Discordzie grupy .
Puchar ligi zgarnął @radek12_19 pokonując w finale @mietkogl, który wyśmienitą postawą w lidze jako wolny strzelec, został zaproszony do wstąpienia do grupy i rozwijania się razem z wieloma innymi menadżerami w tym arcyciekawym towarzystwie.
Końcowa tabela ligi:
@Majkelowich, grając u siebie przegrał mecz ze mną 0:1 w ostatniej kolejce. Miał tylko 3 punkty przewagi nad @stb411 (reprezentant Polski OSM i niekwestionowana legenda Husarya_PL), ale ten drugi "tylko" zremisował w meczu u siebie z @jon-satan, szefem grupy ALKOHOLICA (ALK) https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/49037#crewmembers, co dało mimo porażki końcowe zwycięstwo w lidze @Majkelowich.
Punktów menadżerskich też można było trochę nakręcić. Poniżej najlepsi:
I na koniec informacja o wartości końcowej składów w lidze włoskiej. Tu sześciu menadżerów złamało granicę pół miliarda, a jeden - wspomniany wyżej zwycięzca Pucharu ligi, przeskoczył miliard!
A już dziś wielu z tych menadżerów rozpocznie zmagania na zapleciu Serie A czyli w Serie B . -
@Dovco_HandF Najlepsza defensywa i najmniej porażek w lidze nie przyniosły oczekiwanego sukcesu .Po sezonie trener poszedł do zwolnienia
-
@everyone
Trochę późno pisze no ale może jeszcze się uda. Ogarnąłem bardzo fajną lige szkocką. Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc (Na ten moment 6) i sezon rusza dzisiaj. Zapełnijmy całą ligę po brzegi .
Zapraszam i Pozdrawiam
@Janex123 -
Koniec interesującej Ligi AMP 2 w Serie B we Włoszech.
Terminatorem ligi okazał się grający gościnnie na zaproszenie: @Didierluk z Grupy Polish Warriors. Wielkie brawa dla ciebie za ten popis umiejętności i zgarnięcie trzech pucharków do kolekcji za jedną ligę.
W finale Pucharu wręcz rozbił jednego z moich nowych uczniów, który dotarł aż do ostatniego meczu: @Ravvuu, ale jak przegrywać to z najlepszymi, nie z botami .
Przed nami klasyfikacja menadżerów, którzy dotrwali do końca ligi / liga była długo pełna.
A teraz czas jeszcze na najlepiej punktujących w lidze:
I najwyższe wartości (pokazujemy tych co pobili 0,5 mld EURO) oraz klasyfikacja najlepszych strzelców:
A już dziś w nocy ruszamy z Super Ligą AMP #3 w Anglii i mamy do rozdania 4 zaproszenia do Pucharu Zwycięzców - dla uczestników poprzedniej ligi wjazd bez zaproszenia, pozostali chętni muszą uzyskać ode mnie zgodę na wejście do Super Ligi .
-
@Dovco_HandF Dzięki za wyróżnienie, naprawdę fajna liga Szczególnie ciekawie rywalizowało sie z @PawełPaweł. Przez więkoszść sezonu prawie co kolejka zmienialiśmy sie na fotelu lidera dopiero w końcówce troche odjechałem. Odnośnie finału to szacun dla rywala że dotarł tak daleko z dopiero 13-tą wartością kadry w lidze
-
Udało mi się wygrać Polską (cel 8 ) Mistrzostwa OSM Euro 2020 Ale co to był za walka po wyjściu z grupy z 2 miejsca (przegrałem w grupie z Hiszpanią 1:2)! Najpierw Chorwacja (433a skrzydła) w fazie pucharowej 0:0 i awans po karnych 4:2. Ćwierćfinały i wygrana 0:2 z Anglią (451 strzały). Kolejna ekipa to moja zmora z grupy i wygrana z Hiszpanią tym razem 1:2 dla mnie (5311 kontra). No i wreszcie wielki finał, obozy
z obu stron, czerwona kartka Glika w 70', karne, w regulaminowym czasie 1:1 i wspaniały sukces po nieprawdopodobnie zaciętym turnieju
-
Tym razem rywal nie dał rady
-
Dobiegła końca Super Liga AMP #3 Anglia . Byliśmy świadkami fantastycznych pojedynków na niezwykle wysokim poziomie. Absolutnym terminatorem ligi okazał się aktualny wicemistrz Polski OSM @beyah1985 z PAM: wziął wszystko co było do wzięcia .
Ja skryłem się w jego cieniu na 2 miejscu wraz z @stb411 z HPL na 3 miejscu. Bilet do gry w Pucharze Zwycięzców dostał jeszcze @piotras231 z AG.
Poniżej pozostali świetni menadżerowie, którzy niezwykle wysoko postawili nam poprzeczkę. Dziękujemy za walkę: @PawełPaweł, @Majkelowich, @Pansushe, @Kamson73, @KACPER-Z-BEJURU, @kryminalksg, @Pakooo00, @Fc-Posejdon, @Dido18, @krystian16061994, @MichalSurmik. Dwóch ostatnich pominę, byli do wykopania za brak aktywności, ale w ostatnich dniach już nie dało się ich usunąć.
I jeszcze dorobek punktowy najlepszej 10-tki:
A przed nami kontynuacja rozgrywek we włoskiej Serie A i znowu pobijemy się w eleganckim gronie o następne 4 bilety do Pucharu Zwycięzców. Wszystkich chętnych z wolnymi kontami (o co obecnie nie jest łatwo) - serdecznie zapraszamy
-
Przyjemnie się grało, wymagający menagerowie, oczywiście gratulacje dla zwycięzcy