Ligi w których gramy
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@cezarro Szkoda, że gdy zaczynałem nie było tych nagród byłbym murowanym faworytem do złotego ogórasa
No masz czego żałować
Od teraz nagroda będzie miała nową,ulepszoną szatę graficzną . Mam nadzieję że przypadnie wszystkim do gustu
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
Za nami niesłychanie emocjonujące mecze półfinału pucharu ligi W pierwszym półfinale zespół prowadzony przez radek12_19 wygrał pomimo otrzymania czerwonej kartki przez jego zawodnika , a drugi półfinał rozstrzygnął się dopiero po dogrywce.
W obu przypadkach wyjazdowe 451 okazało się lepsze niż domowe 433A .Finał Pucharu Ligi rozstrzygnięty
Tym razem starły się ustawienia 451 po obu stronach oraz obóz przeciwko obozowi.
Trochę mnie @radek12_19 zaskoczył tym swoim obozem ,na szczęście zdążyłem w porę zareagować
-
@cezarro Nie brałem obozu ani razu w sezonie, więc postanowiłem go wykorzystać w tak ważnym meczu jak finał pucharu. Oczywiście liczyłem się z tym, że odpowiesz tym samym. Gratuluję wygranej Zagrałem dobry mecz, ale najważniejsza statystyka, bramki nie po mojej stronie.
-
@radek12_19 ogólnie bardzo fajna i wyrównana liga.. Dziś ostatnia kolejka wrzuci się jakieś podsumowanie i liczę na kolejną lige w tak zacnym gronie
-
@radek12_19 said in Ligi w których gramy:
@cezarro Nie brałem obozu ani razu w sezonie, więc postanowiłem go wykorzystać w tak ważnym meczu jak finał pucharu. Oczywiście liczyłem się z tym, że odpowiesz tym samym. Gratuluję wygranej Zagrałem dobry mecz, ale najważniejsza statystyka, bramki nie po mojej stronie.
Dzięki , po prostu w tym meczu szczęście było po mojej stronie
-
@radek12_19 ogólnie bardzo fajna i wyrównana liga.. Dziś ostatnia kolejka wrzuci się jakieś podsumowanie i liczę na kolejną lige w tak zacnym gronie
Liga zacna szkoda, że dołączyłem dopiero w 26 kolejce;)
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Zapraszamy do kolejnej @radek12_19 zalozy
-
Zależy jak długa liga będzie, bo konto mi będzie potrzebne:)
-
Zależy jak długa liga będzie, bo konto mi będzie potrzebne:)
Tłukli będziemy Uzbekistan
-
Liga zakończona , najlepszy okazał się @Rusewicz , na drugim miejscu zameldował się @Bolesław-Chrobry , a na miejscu trzecim finiszował @borynos . Dla mnie niestety zabrakło miejsca na podium ,chociaż brakowało niewiele, ale na osłodę pozostaje mi zdobycie pucharu .
Dzięki wszystkim za wspólną grę , to była wielka przyjemność grać z tak znakomitymi menadżerami
A tak przedstawiają się zdobycze punktowe:
-
@daroo933
Dareczku nie można mieć wszystkiego. Jeden slocik wystarczy -
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@daroo933
Dareczku nie można mieć wszystkiego. Jeden slocik wystarczyJa dziś nie narzekam.Na jednym slocie RPA sprzedałem ogólnie zawodników za około 250 milionów (końcówka sezonu) a na innym slocie w Ekwadorze (3kolejki dopiero rozegrane ,przystąpiłem do gry po 1) około 130 banieczek. Można? Jasne,i to za nie wielkie pieniądze,max 60 milionów. Na spokojnie i z głową można bardzo szybko coś zbudować
-
U mnie taka seria się trafiła, założę się że z botami przytrafiłby się jakiś remis :
-
@mati-colchoner said in Ligi w których gramy:
U mnie taka seria się trafiła, założę się że z botami przytrafiłby się jakiś remis :
Pojechałeś ich lepiej niż boty
-
Są takie mecze, po których nie pozostaje nic innego jak tylko palnąć sobie w łeb:(