Ligi w których gramy
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@radek12_19 ogólnie bardzo fajna i wyrównana liga.. Dziś ostatnia kolejka wrzuci się jakieś podsumowanie i liczę na kolejną lige w tak zacnym gronie
Liga zacna szkoda, że dołączyłem dopiero w 26 kolejce;)
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
@radek12_19 ogólnie bardzo fajna i wyrównana liga.. Dziś ostatnia kolejka wrzuci się jakieś podsumowanie i liczę na kolejną lige w tak zacnym gronie
Zapraszamy do kolejnej @radek12_19 zalozy
-
Zależy jak długa liga będzie, bo konto mi będzie potrzebne:)
-
Zależy jak długa liga będzie, bo konto mi będzie potrzebne:)
Tłukli będziemy Uzbekistan
-
Liga zakończona , najlepszy okazał się @Rusewicz , na drugim miejscu zameldował się @Bolesław-Chrobry , a na miejscu trzecim finiszował @borynos . Dla mnie niestety zabrakło miejsca na podium ,chociaż brakowało niewiele, ale na osłodę pozostaje mi zdobycie pucharu .
Dzięki wszystkim za wspólną grę , to była wielka przyjemność grać z tak znakomitymi menadżerami
A tak przedstawiają się zdobycze punktowe:
-
@daroo933
Dareczku nie można mieć wszystkiego. Jeden slocik wystarczy -
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@daroo933
Dareczku nie można mieć wszystkiego. Jeden slocik wystarczyJa dziś nie narzekam.Na jednym slocie RPA sprzedałem ogólnie zawodników za około 250 milionów (końcówka sezonu) a na innym slocie w Ekwadorze (3kolejki dopiero rozegrane ,przystąpiłem do gry po 1) około 130 banieczek. Można? Jasne,i to za nie wielkie pieniądze,max 60 milionów. Na spokojnie i z głową można bardzo szybko coś zbudować
-
U mnie taka seria się trafiła, założę się że z botami przytrafiłby się jakiś remis :
-
@mati-colchoner said in Ligi w których gramy:
U mnie taka seria się trafiła, założę się że z botami przytrafiłby się jakiś remis :
Pojechałeś ich lepiej niż boty
-
Są takie mecze, po których nie pozostaje nic innego jak tylko palnąć sobie w łeb:(
-
@stefan-joptwojmać
Nawet nie wiesz jak mnie to ostatnio zaczęło irytować Dokładnie takie same mam odczucia co do tego. -
@stefan-joptwojmać Lepiej pozgrzytać zębami jak nie wygrywasz zdaje się na 100% do wygrania mecz:
Gratki @suchy998 strzału życia twojego zawodnika i 100% skuteczności w naszym meczu -
@dovco_handf nawet nie sprawdzałem tego wyniku xd
-
Liga zakończona "Polskim Dubletem "
Szkoda że @Didierluk dołączył do ligi tak późno ,ale i tak zgarnął puchar
-
Zakończenie Ligi grupowej Polish Eagles Academy
@kimiraj123 @Stepan-Kovalenko-1993 @kuligu @Grzubi201 @Tomcioo81 @zeuusssss @Prochacz @Bartonns @The_SpecialTwo @Max-Konte
@darek-nowakowski Brawa za walkę