*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@borynos said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
Kondziu da radę testuje nas
Dziś mecz życia normalnie, przy 18 strzałach trafiłem jedną bramkę tylko brakowało, żeby Stefan zremisował oddając 2 strzały
Nie chciałem pisać, bo z mihau dziś grałem, to pomyślałem, że wyjdzie podobnie jak Ty. Niestety nie wiem jak to się stało, że zagrałem z Tobą 433b ustawiając taktykę pod nowo testowaną 451 szeroko skrzydłami, gdzie grę opieram na środku pola:D
-
Proszę bardzo tak jak @CorreThe mówiłeś zwycięstwo @kondziowa1 stało się faktem . Brawo Konrad
-
@Byku-Duma-Warmii OSM lubi mi takie ,,prezenty" dawać więc się nawet nie zdziwiłem
-
@CorreThe
Ale to dobrze, że się właśnie tak nastawiłeś, bo spodziewałeś się porażki. Najgorsze jest jak jej się nie spodziewasz, a tu przychodzi niespodziewanie, wtedy najbardziej zdenerwować się idzie. -
No kolejny finał i to nie z byle kim.. z @ciamajda zawsze ciężko mi szło, ale co tam jak przełamywać bariery to finał idealnie się nada!
-
Jak widać zwycięstwa skromne, ale zasłużone
-
@Stefan-Joptwojmać
O Robert wygrałeś mecz mając lepsze statystyki. Ostatnio coś nie możliwego prawie . -
@Byku-Duma-Warmii said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać
O Robert wygrałeś mecz mając lepsze statystyki. Ostatnio coś nie możliwego prawie .To puchar - tam gram inaczej
-
@Stefan-Joptwojmać
A no to wszystko wyjaśnia :fingers_crossed:. Gratki awansu . -
-
Spoko Byku po pucharze wszystko wraca do normy:D
-
@Stefan-Joptwojmać
Po prostu Mistrz . -
Moja taktyka zbiera kolejne żniwa;)
-
-
@CorreThe
Najważniejsze, że poprzeczkę postawiłeś sobie wysoko, a po turnieju przeanalizujesz cele, które osiągnąłeś, a których nie :fingers_crossed: