*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@Stefan-Joptwojmać
Szkoda, bo przy Twoim zwycięstwie wszystko rozstrzygnęło w ostatniej kolejce, a tak mistrza masz już z głowy. Szkoda, bo Twój kolega z grupy zagrał dla Ciebie i pokonał Rafała w meczu u siebie. -
@Stefan-Joptwojmać noo szkoda tej czerwonej bo takie zwyciestwo bez satysfakcji jeszcze nie widziałem żeby ktoś za taką głupotę kartkę dostał
-
@Rusewicz no to jutro Marcin powalczymy razem o pudło takie Turniene to ja rozumiem Rafał miej się na baczności
@Stefan-Joptwojmać powodzenia dziś ! Może Rafał będzie tak dobry i jak wygra ligę to odda Ci puchar haha ja sie 2 miejscem zadowolę -
@Przemek-Kaszti To graj spary, tylko że jak wygrasz to nie dostaniesz poźniej nagrody xD
-
W ostatniej kolejce o wygraną powalczą ciamajda i Przemek Kaszti, matematyczne szanse ma też borynos. Walką o podium będzie bardzo zacięta ponieważ przed ostatnią kolejką szanse na jej wywalczenie ma aż 8 zespołów. Jutro jednak mecz pucharowy czyli Stefan Joptwojmać vs ciamajda
-
@Przemek-Kaszti said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Rusewicz no to jutro Marcin powalczymy razem o pudło takie Turniene to ja rozumiem Rafał miej się na baczności
@Stefan-Joptwojmać powodzenia dziś ! Może Rafał będzie tak dobry i jak wygra ligę to odda Ci puchar haha ja sie 2 miejscem zadowolęNajpierw gramy puchar, więc nigdy nic nie wiadomo. W każdym razie Rafał na pewno celuje w dublet, więc tak czy siak będzie ciężko, ale jak to mówią jak już spadać to z wysokiego konia:)
-
Puchar dla mnie !!
-
@Stefan-Joptwojmać Gratuluje , dobry mecz
-
@Stefan-Joptwojmać
To Robert jak powiada Messi . -
@ciamajda said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać Gratuluje , dobry mecz
Mecz bardzo wyrównany nawet w karnych;)
-
To dziś dogrywka u Ciebie.. zobaczymy jak poradzi sobie moje wciąż zagadkowe 433, oby tylko sędzia nie popsuł widowiska ;D
-
Nie do końca mi się udało ;D
-
dzieki za swietna lige, troche zabraklo pewniejszych decyzji z mojej strony aby urwac kilka punktow wiecej i zaliczyc podium ; ) Gratulacje dla @ciamajda @Przemek-Kaszti i @borynos za pudlo oraz @Stefan-Joptwojmać za puchar ; )
-
Świetna liga, panowie :thumbsup_tone1: Gratulacje dla zwycięzców :clap_tone1:.
-
Brawa dla Zwycięzcy
-
@Marcin657827 Dzięki
-
Ah zabrakło tak niewiele ale przegrałem nie z byle kim zadecydowały pierwsze kolejki....w 9 rundzie miałem tylko 4 pkt.
Dzięki za grę !