*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@CorreThe said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@borynos Za moich czasów z tych co pamiętam: sebgol, aenain, młody patol, shadi32, reszty nie pamiętam, zresztą mam tabele bitew z tego czasu więc wszystkich wyłapię
aha spoko, większośc z nich to raczej "cienie" OSM-a
-
@CorreThe
Może nam wypisz ich jak znajdziesz czas -
@borynos Grupa się rozpadła bo gwiazdy pouciekały widząc jakie grupy im proponują zaproszenia A w 2 dobre osoby grupa nie pociągnie, wszyscy dobzi byli już w innych grupach i nie chcieli odchodzić... Więc pewnego, bardzo smutnego dnia, razem z sebgolem uznaliśmy że grupy się już dłużej nie da utrzymać więc po kilku dnich usunąłem wszystkich wcześniej o tym informując, na koniec przez 7 dni sam z sebgolem czekaliśmy na automatyczne usunięcie grupy...
-
@CorreThe To duże uproszczenie. Mówisz o samej końcówce grupy. Są grupy jak Spartacus Legends, Husarya_Pl, Polish Legends czy wreszcie Polish Eagles, że wymienię tylko te najwięszke na anszym rynku grupy, w których jest rotacja menadżerów, ale pomimo tego grupy trwają i nie zapowiada się, żeby miały się rozpaść.
-
Ja jeszcze dodam tak na szybko tych co pamiętam ze starszej ekipy: Ja, Przemek, Jurek i jego druga połówka Kethraee, Kret166, p.klopp, sir janoo, hirek1975, eros, bramkarz1, rusewicz, gorkins, sebgol, redboll też przez chwilę był (gdzie on nie był )
-
@Michal_ACM właśnie nie mogłem sobie Redbol 'a przypomnieć za żaden skarb, a miałem przed oczami jego avatara
-
Jak z tym turniejem?
-
@Sochaczew86
Chyba po Husarya Cup -
@CorreThe Może dobrze byłoby zacząć robić listę chętnych do gry w tym turnieju ku czci Magicznych Sokołów?
-
-
@mihau1878 said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@CorreThe said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
- borynos
- Dovco_HandF
- CorreThe
- mihau1878
- kondziowa1