Jak to jest z tym rankingiem?
-
W temacie "Wyścig- TOP100" kolega mihau1878 pisze że do rankingu punktuje główny (pierwszy) slot. Tymczasem obecnie o moim miejscu decydują punkty zdobyte na 2 slocie (tam mam najwięcej)
Żeby było śmieszniej w rankingu przy moim nicku pisze S1 a są punkty ze slotu 2
Jak ktoś to ogarnia to proszę o wyjaśnienie -
@Didierluk said in Jak to jest z tym rankingiem?:
W temacie "Wyścig- TOP100" kolega mihau1878 pisze że do rankingu punktuje główny (pierwszy) slot. Tymczasem obecnie o moim miejscu decydują punkty zdobyte na 2 slocie (tam mam najwięcej)
Jak ktoś to ogarnia to proszę o wyjaśnienieŹle to czytasz.
@mihau1878 said in Wyścig- TOP100:
Zaczynamy Wyścig do TOP 100 OSM 2016, w którym będziemy sumować punkty zdobywane przez menadżerów z każdej ligi na głównym(punktującym) slocie danego menadżera "nabijającego" punkty Polsce w rankingu światowym.Koordynatorzy:
Sochaczew86
mihau1878W tym sensie chodzi o główne - punktujące konto, nie główne konto na twoim profilu. Dla wielu jest to pierwsze konto, ale są tacy jak ty czy ja, że jest to drugie konto, albo trzecie czy czwarte :ok_hand_tone3:
Poruszyłeś w jednym wątku dwie sprawy, które nie można łączyć.
Piszesz:
To nie jest nic śmiesznego, tylko normalne:
Pierwsze konto dla nas to (podaje na przykładzie mojego konta): Dovco_HandF
Drugie konto: Dovco_HandF [S1] czyli pierwsze subkonto.
Trzecie konto: Dovco_HandF [S2] czyli drugie subkonto.
Czwarte konto: Dovco_HandF [S3] czyli trzecie subkoto.Każdy kto zaczyna grę jest przypisany do swojego pierwszego-głównego dla wlaścicieli gry konta. Potem gracze mają możliwość uruchomienia dodatkowych kont, które są dopisane do głównego i otrzymują nazwy S1, S2, S3.
Czy chociaż trochę rozjaśniłem ci teraz obraz?
-
@Didierluk
Dokładnie tak:clap_tone2: Proszę bardzo, zamykamy temat.