⚽ 🇵🇱 Polskie: Niższe Ligi (od Nice I liga do Klasy B)
-
FORTUNA LIGA
LIGA
-
W rozgrywkach 2 ligi nieco się pozmieniało
-
@mihau1878
Nie patrzyłem ostatnio wyników,czasu mało miałem.Cieszy mnie że w ogóle elanowcy grają na miarę jakimś poziomie.Jeszcze niedawno próżno było szukać tego zespołu na mapie Polski. -
Raków Częstochowa - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 (0:0)
Bramki: Szymon Lewicki (49), Marcin Listkowski (51).
Po 21 latach Raków Częstochowa zagwarantował sobie upragniony i od dawna wyczekiwany awans do LOTTO Ekstraklasy.
-
@dovco_handf gratulacje dla drużyny z Częstochowy należał im się awans ja jeszcze czekam na ŁKS
-
4 kolejka do końca i nadal nie rozstrzygnęlo się kto awansuje do 1 ligi
-
@huzar-shakir Biało-Niebiescy ostatnie 13 meczy bez porażki i tylko 7 pkt od awansu
-
@huzar-shakir czyżby powrót GKSU bełchatów do 1 ligi?
-
@mihau1878 Żółto niebiescy mają większe szanse choć ostatnio grają w kratkę...twoja Pogoń nie awansuje.Przykro mi
-
@huzar-shakir pewnie masz rację, ale ta seria meczy dała mi nadzieje
-
@mihau1878 Mi nie przeszkadza żeby zarówno Pogoń jak i Elana awansowała.Jesrem nawet za,ale jest to mało realne.Pewnie ani jedni,ani drudzy nie awansują.
-
@huzar-shakir ale o czym mowa. Radomiaczek ma awansować
-
@mihau1878 mam nadzieję że z wami przyklepiemy awans
-
Coraz ciekawsze stają się rozgryweczki:)
-
@huzar-shakir
Ciekawie to się robi w Widzewie, pierwszy zespół został ukarany finansowo, a kilku graczy zostało zesłanych do rezerw. Widocznie zarządowi nie podoba się aktualna seria piłkarzy. Trenera również już chyba nie ma. -
@mihau1878 zadowolony z punktu? Mało co nie rozwaliłlem wam "szyby" na sektorze
-
@mihau1878 Seria Pogoni bez porażki trwa,ale awansu do 1 ligi niestety nie będzie.Nie tym razem.