⚽ 🇵🇱 Polskie: Niższe Ligi (od Nice I liga do Klasy B)
-
FORTUNA LIGA
Grzegorz Kuświk podpisał roczny kontrakt ze Stalą Mielec . 31-letni napastnik w minionym sezonie zagrał w 13 meczach Ekstraklasy w barwach Lechii Gdańsk . Grzegorz w swojej karierze wystąpił w 210 meczach w Ekstraklasie, w których strzelił 52 bramki oraz zanotował 14 asyst.
-
FORTUNA LIGA
Piotr Żemło podpisał roczny kontrakt z Odrą Opole . Umowa zawiera opcję przedłużenia o dwa lata. 23-letni obrońca w minionym sezonie w barwach Wisły Puławy zagrał w 23 meczach II ligi.
Piotr Żemło w 2015 roku był najgorszym graczem FIFA Pamiętacie?
-
@pawelzylicz
Co z tego, że był najgorszy, ale chociaż był. Nikt z nas nawet czymś takim nie może się pochwalić. -
@byku-duma-warmii Ale z tego go kojarzę, bo wtedy było o nim głośno Myślę, że dzięki temu ludzie zaczęli go kojarzyć, co mogło pozytywnie wpłynąć na późniejszą jego karierę
-
@pawelzylicz
Ale nie ma co się naśmiewać z niego. -
@byku-duma-warmii Tutaj bardziej trezeba byłoby się naśmiewać z FIFY, że tak go ocenili, gdzie jest wiele innych zawodników z gorszych lig, a było lepiej ocenionych Oceny piłkarzy ze słabszych lig to ściema... Czemu najgorszym piłkarzem (według gry) został Polak z Wisły, a nie jakiś Irlandczyk czy Anglik z ligi irlandzkiej, która jest teoretycznie słabsza od naszej? Mi nie chodziło o to, by się naśmiewać z tego piłkarza, źle mnie zinterpretowałeś i nie potrzebny jest ten atak na mnie...
-
-
-
LIGA
-
Orkan Rumia? Any link with Romania?
-
@casual1948 Haha Yeah, Rumia is a city in Poland but flag has similar to flag Romania
-
FORTUNA LIGA
LIGA
-
LIGA
WYNIK: 1-1 -
LIGA
-
FORTUNA LIGA
LIGA
-
LIGA
Meik Karwot podpisał roczny kontrakt z Radomiakiem Radom . 25-letni niemiecki obrońca 31 sierpnia rozwiązał umowę z Górnikiem Zabrze . Sezon rozpoczął w trzecioligowych rezerwach śląskiego klubu.
-
FORTUNA LIGA
-
FORTUNA LIGA
LIGA
WYNIK: 3-0
WYNIK: 1-1LIGA
WYNIK: 1-1