⚽ 🇵🇱 Polskie: Niższe Ligi (od Nice I liga do Klasy B)
-
FORTUNA LIGA
-
LIGA
ROW RYBNIK vs RESOVIA RZESZÓW
1:0
3:0
ZNICZ PRUSZKÓW 1 - 2 BŁĘKITNI STARGARD
LIGA (moje regionalne podwórko)
-
LIGA
0:2
-
LIGA
Grający ostatnio w Bytovii Bytów Iworyjczyk Orlande Kpassa został nowym zawodnikiem czwartoligowego Lubuszanina Trzcianka . W poprzednim sezonie 21-letni napastnik wystąpił w 13 spotkaniach I ligi, w których strzelił 1 bramkę.
-
LIGA (Moje podwórko)
Wynik 0:1JANTAR USTKA - GROM NOWY STAW 0:6
Na tym meczu byłem, beniaminek IV Ligi grał z klubem, który w IV Lidze co sezon dosyć dobrze gra. Widać było różnice klas. Dobrze dla kibiców z Ustki, że zawodnicy z Nowego Stawu strzelili tylko 6 bramek, bo mogli zdecydowanie więcej. Lubię chodzić na takie podwórkowe ligi, można kupić piwko w okolicznym sklepie, wejść na mecz i wypić bez żadnego problemu -
FORTUNA LIGA
Jakub Wawrzyniak podpisał roczny kontrakt z GKS-em Katowice z opcją przedłużenia o kolejny sezon. 35-letni obrońca grał ostatnio w Lechii Gdańsk . W minionym sezonie wystąpił w 20 meczach Ekstraklasy.
-
FORTUNA LIGA
Komisja Dyscyplinarna PZPN zdyskwalifikowała zawodnika GKS-u 1962 Jastrzębie Patryka Skóreckiego na 4 spotkania Fortuna I ligi. 26-letni pomocnik w bezbramkowo zremisowanym ligowym meczu z Chojniczanką Chojnice został ukarany czerwoną kartką za uderzenie partnera z zespołu - Macieja Spychały .
Co tu się działo, że swojego uderzył Ciekawa ta I liga
Filmik będzie: http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2018-08-11/skandaliczne-zachowanie-pilkarza-jastrzebia-uderzyl-kolege-z-druzyny/
-
FORTUNA LIGA
-
LIGA
WYNIK: 4:0 -
FORTUNA LIGA
Dawid Nowak został nowym piłkarzem Garbarni Kraków . Pierwszoligowiec zarejestrował już 33-letniego napastnika w PZPN. Nowak przechodzi do beniaminka Fortuna I ligi z Puszczy Niepołomice , w barwach której w 18 meczach I ligi w ubiegłym sezonie nie strzelił żadnej bramki.
-
LIGA
WYNIK: 0-3LIGA
GRYF SŁUPSK 2-0 GKS KOWALE
Mecz w moim mieście, na którym byłem, jak na razie 4 mecze, 4 zwycięstwa i 12 pkt
-
FORTUNA LIGA
-
LIGA
WYNIK: 2-2
WYNIK: 2-0 -
FORTUNA LIGA
WYNIK: 1-3 -
LIGA
Obrońca Armin Pjetrović podpisał roczny kontrakt z Pogonią Siedlce . 21-letni urodzony w Niemczech środkowy defensor był ostatnio zawodnikiem rezerw Borussii Dortmund i ma na swoim koncie występy w młodzieżowej reprezentacji Czarnogóry . Wiosną w niemieckiej Regionallidze (czwarty poziom rozgrywkowy) zanotował 2 występy.
-
FORTUNA LIGA
WYNIK: 1-1LIGA
LIGA
WYNIK: 2-3 -
FORTUNA LIGA
-
LIGA
WYNIK: 1-1
WYNIK: 2-1
WYNIK: 7-2 -
FORTUNA LIGA