🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
Miejsce w naszej społeczności na inne dyscypliny sportowe poza piłką nożną.
Zacznijmy może od historycznego triumfu Polaków w konkursie drużynowym w skokakch narciarskich. Co o tym wyczynie naszych czterech, latających orłach myślicie? Początek sezonu, a ci już w jakim są gazie!
-
@Dovco_HandF Fajny pomysł
-
@Damiś27 Nie samą piłką nożną człowiek żyje. Jak ktoś coś ciekawego wyczyta z innych dyscyplin - niech się tym z nami tu podzieli :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Świetnie nasi się pokazali. Skoki na mega poziomie. Indywidualnie by byli 1,2.10 12 jak dobrze pamiętam
-
@Damiś27
To co oni teraz prezentują jako drużyna to lata pracy i liczę, że chłopcy poszaleją nie tylko drużynowo, ale i indywidualnie w tym i następnym sezonie -
Zmieńmy dyscyplinę. Widzieliście cyrk pt. KSW? Ja nie. Jedynie obejrzałem 81 sekund z walki Pudzian - Popek. Jak ludzie którzy interesują się MMA mogą na to patrzeć? Większość ludzi ogląda KSW tylko ze względu na te cyrki z pseudo gwiazdkami telewizji a nie dlatego że interesują się sportami walki
KSW nigdy nie stanie się poważną federacją jeśli będzie serwować takie gnioty. Ale w Polsce to się sprzeda bo ludzie lubią cyrk. Bez tego typu walk oglądalność byłaby o 80% mniejsza -
@Michal_ACM Wiem o czym piszesz i dlatego właśnie takie "cyrki" na arenie, gdzie krew powinna się lać jak w czasie walki rzymskich gladiatorów - nie kręci mnie to wcale :thumbsdown_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Bardzo zaskoczyli nas nasi skoczkowie, szkoda, że akurat nie mogłem obejrzeć ich pięknego wyczynu, ale przejdzie to do historii Dziś trzeba obejrzeć ich wyczyny indywidualne -
@Byku-Duma-Warmii Właśnie zaczęła się pierwsza seria konkursowa .
-
@Dovco_HandF
Właśnie oglądam, na razie skoki Polaków takie średnie -
@Byku-Duma-Warmii Groźny wypadek Czecha, znoszonego na noszach
-
@Dovco_HandF
Jak leżał i się nie ruszał myślałem, że może zagrażać mu życie, ale na szczęście skończyło się to o wiele lepiej dla niego. -
@Byku-Duma-Warmii A Kamil Stoch tymczasem trafił idealnie w próg i jest na prowadzeniu! :clap_tone2:
-
@Dovco_HandF
Jeszcze lepiej poleciał Maciej Kot i dwóch naszych reprezentantów na prowadzeniu -
@Byku-Duma-Warmii I tak już zostało po pierwszej kolejce!
-
@Dovco_HandF
Pięknie to na razie wygląda, oby tak do końca -
@Byku-Duma-Warmii
A jednak trochę zabrakło, choć podium było szalenie blisko
-
@Dovco_HandF Niestety zabrakło niewiele Musieli Kot i Kamil skoczyć jak wczoraj.
Trzeba przyznać jak ktoś by mówił, że w 20 będzie 5 Polaków. Powiedział, że to najlepszy konkurs od długiego czasu. -
@Damiś27 Nasi podobno jeszcze nie są w optymalnej formie
-
@Dovco_HandF
Z niecierpliwością czekam na ich optymalną formę