🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@byku-duma-warmii said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@huzar-shakir
Tam już nie będzie słabych drużyn, więc wszystko może się wydarzyć.Słabych drużyn może i niema ale prowadzić z Argentyną 3 pkt., mieć piłki meczowe i przegrać...tak się nie powinno grać.
Oby w kolejnych meczach było lepiej. -
@huzar-shakir
Teraz już nie ma miejsca na potknięcie, jeśli chcemy walczyć o medale. -
@byku-duma-warmii Niestety trzeba przyznać że wczoraj wygrał lepszy.
-
@mati-colchoner
Zdecydowanie tak, wczoraj Polacy niestety nawet nie przypominali drużyny z pierwszych 5 meczy. -
Niestety...Żabojady dojeżdżają polskie orły Oby nasi się pozbierali i dotarli do piątego seta,choć wątpię w to.
-
Przegraliśmy,przykra sprawa ale należy przyznać że Francuzi zrobili z naszymi co chcieli.Można stwierdzić jedno-kolejni rywale,po Argentynie kradną nam marzenia o złocie,bo nie oszukujmy się nasi po nie jechali.Niestyty,nasi siatkarze nieco przewartościowali swoje umiejętności.
-
Jeśli dziś pokonany Serbię ,na co się zresztą zanosi przestanę oglądać siatkówkę. Po mału zaczynam niepojmować gry naszej reprezentacji...Chyba,że nasze orły po prostu w meczach z Argentyną i Francją odpoczywały ,a dziś grają tak jak powinni grać mistrzowie
-
@huzar-shakir graja tak jakby grali w OSM-ie :):)::)
-
-
Podsumowanie Mistrzostw Świata 2018 - Runda 2
Losowanie rundy Mistrzostw Świata
Losowanie się potwierdziło w 100% co było mówione wcześniej
-
Serbia znów na kolanach Po ciężkim boju pokonujemy b.mocnego rywala 3-0.Jeszcze jeden wygrany set i Polacy mają półfinał,co można by było uznać za małą niespodziankę
-
Mamy półfinał! Nie będę ukrywać.Nie wierzyłem że nasi awansują do najlepszej czwórki. Brawo biało czerwoni.
-
@huzar-shakir no przyznam się że nie dawałem im szans muszę zwrócić Honor postarali sie chłopaki
-
Taką grą jak w meczach z Serbami to i mogą złoto wywalczyć wg mnie
-
Jutro walczymy z Brazylią o złoto Mistrzostw Świata !!!
-
Bartosz Kurek prze kocur w tym spotkaniu
-
TAK!!! TAK!!! TAK!!! POLKA MISTRZEM ŚWIATA!!! WIELKIE GRATULACJE DLA NASZYCH ORŁÓW,KTÓRZY PO NIEZŁYM MECZU CYKNELI BRAZYLIJCZYKÓW!!!
-
Zrobili i to jeszcze jak Bartosz Kurek jak dla mnie MVP
POLACY MISTRZAMI ŚWIATA