🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@beyah1985 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@mihau1878 też po cichu liczyłem ..... no ale na wyższym szczeblu może się trafić
Najlepiej w finale
-
@beyah1985 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
RawAir2019 III edycja już zakończona a wygląda to tak :
Słabo
-
@szpilka134 Ja wiem czy słabo?Po prostu nasi na koniec sezonu nie są bądź (co niektórzy) nie chcieli być w formie.Na te wyniki wpłynął na pewno fakt,iż Horngacher nie określił się czy chce u nas czy też u Niemców pracować,a to też ma duży wpływ na wyniki,atmosferę w grupie itd...Z drugiej strony powiedz-czy widzisz gdzieś innych 3 skoczków w pierwszej "10" z innego kraju?Bo ja nie.Zespołowo Polacy byli mocni,tego nam nikt nie odbierze.
Jest jeszcze kolejna nadzieja polskich skoków-Wolny.Będę mu kibicować ,bo jak rutyniarze odejdą to nie będzie już komu innemu bić brawa aniżeli właśnie temu zawodnikowi.
-
@huzar-shakir said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@szpilka134 Ja wiem czy słabo?Po prostu nasi na koniec sezonu nie są bądź (co niektórzy) nie chcieli być w formie.Na te wyniki wpłynął na pewno fakt,iż Horngacher nie określił się czy chce u nas czy też u Niemców pracować,a to też ma duży wpływ na wyniki,atmosferę w grupie itd...Z drugiej strony powiedz-czy widzisz gdzieś innych 3 skoczków w pierwszej "10" z innego kraju?Bo ja nie.Zespołowo Polacy byli mocni,tego nam nikt nie odbierze.
Jest jeszcze kolejna nadzieja polskich skoków-Wolny.Będę mu kibicować ,bo jak rutyniarze odejdą to nie będzie już komu innemu bić brawa aniżeli właśnie temu zawodnikowi.
W pierwszej 10 są jeszcze niemcy
-
@szpilka134 ja jednego Niemca widzę w zakończonym turnieju w "10"
-
@huzar-shakir myślałem że ci chodzi o puchar świata
-
@beyah1985 oby polacy utrzymali 2-3 pozycje w pucharze świata
-
@szpilka134 najważniejsze w tym sezonie jest 1 miejsce w pucharze narodów
-
@beyah1985 które utrzymaliśmy
-
@szpilka134 utrzymaliśmy prowadzenie,jednak w teorii możemy je stracić.
-