🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@Dovco_HandF Malcher wcale nie jest taki nowy. Grał już dla reprezentacji lata temu Ale fakt, że zagrał wyśmienite zawody!
-
@Michal_ACM Teraz wyrasta zdecydowanie na numera 1 po zakończeniu kariery reprezentacyjnej przez Sławomira Szmal (chyba rozegrał najwięcej meczów w historii reprezentacji Polski) :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF
Nie zapominajmy o Piotrku Wyszomirskim, który został wyeliminowany z turnieju przez kontuzję. Raczej to Piotrek będzie podstawowym bramkarzem kadry na lata. -
@Michal_ACM Masz rację. Ale dobrze jest mieć świadomość, że w bramce będzie rywalizacja :thumbsup_tone1:.
-
Kamil Stoch zdeklasował rywali w Pucharze Świata w skokach narcierskich rozgrywanych dziś w Wiśle:
-
@Dovco_HandF
Wiecie może które miejsce zajął Gregor Schlierenzauer, który powrócił do skakania, bo dziś niestety nie oglądałem skoków ? -
@Byku-Duma-Warmii Miejsce 31 - najgorsze, pierwszy, który nie zakwalifikował się do drugiej serii...
-
@Dovco_HandF
Kurczę, szkoda to powrót do skakania mu się nie udał -
@Byku-Duma-Warmii On dopiero co wrócił i uważam, że 31 miejsce jest budujące. Zaliczył kwalifikacje, wystąpił w pierwszej serii zawodów, nie wiele mu zabrakło :thumbsup_tone1:.
-
@Byku-Duma-Warmii A kto dziś został zwycięzcą kwalifikacji w Wiśle? A właśnie, że wracający na skocznie Gregor Schlirenzauer .
-
I Kamil Stoch znów rządzi w Wiśle
-
@Dovco_HandF
O proszę 8 miejsce Gregora Swego czasu bardzo lubiłem go oglądać w akcji, mam nadzieję, że jego forma będzie rosnąć i będzie walczył jak równy z równym z naszym Kamilem -
@Byku-Duma-Warmii OK, ale nie w Zakopanem. Tam nich Kamil znowu wygra dwa razy dla tych wszystkich tłumów, które tam marzną podziwiając go :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF
Też tego bym chciał, żeby to Kamil wygrał, a Gregor był na przykład na podium -
@pimus1910
No tak by było najlepiej Ale Gregora też bardzo lubię -
@Byku-Duma-Warmii
Ja nie z Austriaków to Goldiego lubiłem -
@Dovco_HandF Jeden z dwóch konkursów w Zakopanem to drużynówka, tak więc na pierwsze miejscu na podium Kamil wpuści jeszcze 3 kolegów z reprezentacji
-
@Michal_ACM No to czekamy na pierwsze miejsce drużyny