🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
Są jacyś pięściarze?
jak obstawiacie Joshua - Molina?
-
Ja za bardzo nie oglądam boksu, wolę MMA, ale dzięki za info. Na pewno obejrzę
-
@Łukasz-Kowalski kiedy walka ?
-
@maloba
W ogóle mają świetne wejście w sezon! :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF Dawno juz nie było dwóch polskich skoczków na podium. kot 1 raz w jarierze.Widać zdecydowaną poprawę skoków u naszych.Jednak Stefan wie co i jak.
-
@huzar-shakir W dodatku drużynowo liderują w Pucharze Świata, a tego nigdy nie było wcześniej :clap_tone2:
-
@Dovco_HandF ...jesteśmy 2 Jura;).ale szansa na 1 jest.Z tego co pamiętam kilka lat temu chyba byliśmy liderami po pierwszym czy 2 konkursie.
-
@huzar-shakir Drużynowo? Niemożliwe
-
chyba wtedy jak Biegun wygrał swój jedyny konkurs.
-
-
@Dovco_HandF tyle to wiem,oglądało się.jednak ja mówię o klasyfikacji narodów.Lekko się nie zrozumieliśmy:D
-
@huzar-shakir Ja też właśnie mówię i podaję klasyfikację Pucharu Narodów .
-
@Dovco_HandF ...i właśnie w tej o to klasyfikacji jesteśmy na 2 pozycji,a Ty napisałeś,że liderujemy:)
-
@huzar-shakir Przejęzyczyłem się. Przepraszam cię najmocniej. Chodziło mi o liderowanie nie generalnie tylko w tym konkretnym konkursie, który pierwszy raz zdarzyło nam się wygrać w drużynówce:
-
@Dovco_HandF tak mocnej kadry chyba nie mielismy nigdy , sam fakt jak zdemolowali zawody druzynowe pokazuja swoja sile
-
Nie mam jak teraz pogrzebać w necie, ale wydaje mi się, że już kiedyś drużynówkę wygraliśmy - lat temu naście. Wyobraźcie sobie dodanie do tej kadry Adama Małysza w formie, co to by się tam działo;p
-
@Stefan-Joptwojmać Mają Małysza, chociaż w innej roli :ok_hand_tone1:.