🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@huzar-shakir jakbys cala zime widzial narty narciazy i wszystko co z tym zwiazane tez mialbys juz dosc
-
@huzar-shakir mi by sie podobala praca na stadionie moglbym nawet tam spac
-
@kuba-fala said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@maloba Sprzątał byś trybuny ?
Co w Tym uwłaczającego ?:)
-
-
@Stefan-Joptwojmać Czy ja napisałem że jest w tym coś uwłaczającego ?
-
Drugi konkurs skoków narciarskich w Turnieju Czterech Skoczni i fenomenalnie Polacy! :clap_tone1:
Kamil Stoch na drugim miejscu! . Piotr Żyła jest szósty, a Maciej Kot siódmy. Dalej są Hula - 16. i Kubacki - 20. -
Kamil Stoch petarda w drugiej serii! Cieszą świetne skoki Żyły i Kota, któzy mają wielki apetyt na wskoczenie na podium nawet w całej klasyfikacji Turnieju.
-
@Michal_ACM Stoch jest liderem po dwóch seriach w klasyfikacji generalnej :ok_hand_tone1:
-
@Michal_ACM
Kamil odpalił zajebisty skok!! Wewiór pięknie powtarzalnie-dwa super skoki-takich potrzeba Z niecierpliwością czekam na 3 konkurs i oby Kamil powiększył przewagę nad Kraftem Jest w formie i widać,że cieszy się skokami jak w najlepszych swoich momentach,podobnie jak reszta zawodników szkoda Kota bo widać,że jego ambicja sięga dużo wyżej niż zajmuje pozycje i mam nadzieję,że nie odbije się to na jego psychuce -
@pimus1910 Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF
Widać,że chłopaki cieszą się znowu skokami. Byłem zwolennikiem Kruczka,ale teraz widzę,że musiało byc coś ie tak... -
@pimus1910 Austriak ma swoją myśl szkoleniową.Dąży w kierunku sławy,a zacznie na to pracować z Polakami.to,że Sioch skoczy daleko wiedziałem,ale Diabeł też b.dobrze.
-
@huzar-shakir
Zauważ,ze u nas nie docenia się szkoleniowców...Kiedyś Kuttin nas trenował,ale wszyscy wieszali na nim psy. Dzisiaj Heinz trenuje jakby nie było potęge-Austriaków Stefan Horngarcher też był u nas trenerem,tyle,że kadry B i też jakoś nikt się nie poznał na nim..jednak ja myślę,że na tą chwilę największa robotę robi Michał Doleżal odpowiedzilny za nowinki techniczne -
@pimus1910 jasne.masz rację w każdym z przypadków.Ale i Kruczkowi nie można niczego odmówić.Pasję ma,dobrze prowadził kadrę do póki się nie wypalił.Mam nadzieję,że pod wodzą austriaka na wysokim poziomie zacznie skakać Kubacki.Wprawdzie punkty zdobywa,jednak przy jego znakomitym wyjściu z progu lata nie tak jak się oczekuje.
-
@huzar-shakir
Jak najbardziej Kruczkowi nic nie ujmuje. Jak dla mnie fachowiec jako trener dużo lepszy niż zawodnik. Mam nadzieję,że poradzi sobie z Włichami a co do "Mustafy"-zgadzam się-petardę w nogach ma jak Adaś ale coś mu brakuje w dalszej części lotu -
@pimus1910 ...wzrostu,mógłby być niższy:D