🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@dovco_handf w tej formie wydaje sie to prawie pewne
-
@dovco_handf
Wydaje mi się,że jest bardzo duża szansa a to. -
@byku-duma-warmii said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@dovco_handf
Wydaje mi się,że jest bardzo duża szansa a to.@maloba said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@dovco_handf w tej formie wydaje sie to prawie pewne
I ja tak myślę jak wy, że wygra po raz czwarty w tej formie, w jakiej jest obecnie :clap_tone2:.
-
KAMIL !!! 4 WYGRANA Z RZĘDU W TCS STAŁA SIĘ FAKTEM .BRAWO !!!
-
@huzar-shakir niemiec malo zadowolony
-
@huzar-shakir said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
KAMIL !!! 4 WYGRANA Z RZĘDU W TCS STAŁA SIĘ FAKTEM .BRAWO !!!
mistrz :clap_tone1:
-
@huzar-shakir Brawo :clap_tone1: Kamil przechodzi do historii :flag_pl:
-
@toomanyways nie pierwszy raz zresztą
-
I stało się to, co stać się miało: Kamil pokazał, że Polak potrafi i obronił tytuł sprzed roku oraz jest drugim skoczkiem, po Svenie Hannawaldzie, który triumfował we wszystkich czterech konkursach zawodów!:clap_tone1:.
-
-
@dovco_handf
Zdecydowanie zasłużyli sobie na to. -
@byku-duma-warmii Kiedyś mieliśmy tylko Małysza... Dziś mamy Stocha i drużynę :clap_tone2:.
-
Jak myślicie kto będzie 4 w kadrze na Igrzyska Olimpijskie?
Mój typ wygląda obecnie tak:- Stoch
- Kubacki
- Hula
- Żyła/Pilch (?)
Kot wydaje się ostatnio niestabilny emocjonalnie, nawet Małysz o tym wspominał. W tej sytuacji 4 wydaje się Żyła. Czy może postawią na sensacyjnego lidera Pucharu Kontynentalnego - Tomka Pilcha (siostrzeńca Małysza) ?
Bo raczej z kadry B nikt wyników nie robi, a Miętus i Wolny z kadry A - jakoś nie pasują do całej układanki z obecną formą...
-
@kruk94 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
Stoch
Kubacki
HulaTo pewniaki. A dalej jak mihau pisze:
@mihau1878 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
ja bym jednak między Kotem, a Żyłą wybierał
Pilch za młody, żeby w tym gronie startować, co pokazały jego skoki na Turnieju Czterech Skoczni. Jeszcze nie teraz...
-
@dovco_handf
Dokładnie tak, z tego możemy się jedynie cieszyć :slight_smile:. -
Gratulacje dla Polski! Kamil Stoch- Świetny sportowiec i mistrz! :slight_smile:
-
Życzę jak najlepiej Stochowi na IO, ale obecna obniżka formy nie wróży dobrze. Ponadto cieszę się z progresu formy Simona Ammanna - forma ewidentnie idzie w górę, a ma już prawie 37 lat i być może to ostatnie dla niego igrzyska na których będzie jednym z faworytów. Trzymam kciuki za Szwajcara !!!
Dziś jego 80 podium.
http://www.skokinarciarskie.pl/aktualnosci/16480,PS_Kulm_Zwyciestwo_Stjernena_Ammann_powraca_na_podium_Hula_szesnasty -
@kruk94
Nie ma co się dziwić, że dzisiaj słabsze skoki, zauważ, że wszyscy co się liczyli w TCS to dzisiaj za dużo nie zdobyli.