MPP 2018
-
Aktualna sytuacja w naszej grupie:
-
Dzisiejszy wynik dosłownie sprzed godziny, jak można mówić o sprawiedliwości? Wiadomo że nie zawsze statystyki grają rolę ale jak to możliwe to nie wiem
-
@dovco_handf za pięknie to wygląda u nasz
-
@łukasz-wierzbowski Niemcy dzisiaj też wygrali w 10
-
@łukasz-wierzbowski przegrałeś z @Przemek-Kaszti ,a to nie ogórek tylko jedna z ikon polskiego OSM Porażka wstydu Ci nie przynosi.Co do statystyk - przyzwyczajaj się do tego typu wyników
-
@łukasz-wierzbowski ja liczę na Koreańczycy remisuja choćby z Niemcami a szwecja wygrywa z meksykem i papa to mój wymazony scenariusz w tej grupie teraz xd
-
@huzar-shakir tak wiem że to jeden z najlepszych polskich OSM-owców, mimo to jestem zawiedziony, bo CHYBA powtarzam CHYBA KAŻDY MECZ ZAKOŃCZYŁBY się moim zwycięstwem a przynajmniej remisem ale mam nadzieję że jeszcze się przyjdzie czas na rewanż, z szacunkiem do rywala
-
Grupa C - 9/22 Kolejek
-
@łukasz-wierzbowski Fart w nie farcie, niedorzeczne jest to o czym już wielu pisało dostając czerwoną kartkę było już po meczu przez kolejne 83min nie oddałem nawet strzału grając ofensywnie.
Miałem szczęście że trafiłem gola przed czerwem, a Ty miałeś pecha że wyszedłeś na mecz defensywnie i chyba jeszcze grając z kontry (7:2 w strzałach to w sumie nie pogrom) jakbyś zagrał byle jak ale ofensywnie to podejrzewam ze bys mnie wcisnął w murawe i wygrał z 3:1
-
@przemek-kaszti
Przemku, ale tak szczerze sporo szczęścia miałeś w niektórych meczach, gdzie wygrywałeś mająć gorsze posiadanie. Nie wiem jak Ty to robisz -
AKTUALNA TABELA JEŚLI JEST JAKIŚ BŁĄD TO PISAĆ.
-
-
@byku-duma-warmii z tego co pamiętam to z Tobą "byku" akurat przegrałem
Już dawno po wielu porażkach gdzie na papierze niby byłem lepszy stawim na efektywność a nie efektowność. Kluczem do wygrywania jest skuteczność, zwłaszcza w takich turniejach jak MŚ gdzie np. Wszyscy graja 451 i skaty koncza sie na 4:2 w strzałach -
Możecie z @Przemek-Kaszti jechać na wczasy do zakończenia rozgrywek w 1 rundzie
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Możecie z @Przemek-Kaszti jechać na wczasy do zakończenia rozgrywek w 1 rundzie
no do Rosji