MPP 2018
-
-
@toomanyways my z Marcinem nie mamy już karnych punktów za pozycję
-
Grupa C - 12/22 Kolejek
-
-
@formoza nie macie z @Przemek-Kaszti Przemek co robić z rywalami sądząc po tabelce.pozostałym parom pozostaje walka o 2 pozycję.
-
@toomanyways Stary nie odejmuj nam punktów
-
Mistrz zlany
@huzar-shakir : @łukasz-Kowalski 4-0
Jak to się mówi - "Bij Mistrza" -
@huzar-shakir Nie masz z czego się cieszyć @Łukasz-Kowalski się nie ustawił, bo mecz był wcześniej
Ciekawe ile osób się nie ustawiło w naszej grupie -
@huzar-shakir Brawo Przemo to nie lada wyczyn.
-
@huzar-shakir Nie masz z czego się cieszyć @Łukasz-Kowalski się nie ustawił, bo mecz był wcześniej
Cieszę się bo ja też się nie ustawiłem.Zresztą ja pisałem na ten temat z Łukaszem,który adwokata nie potrzebuje zapewne.Przegrał on , przegrałeś i Ty. Husarya zadowolona z takiego obrotu sprawy.
-
@huzar-shakir Brawo Przemo to nie lada wyczyn.
Pewnie że tak.Tym bardziej iż pokonalem gościa który jest jednym z najlepszych retrowców nie tylko w polskim OSM.
-
Ciekawe ile osób się nie ustawiło w naszej grupieCo ty gadasz? Wczoraj symulacja była o tej samej porze czyli 21
-
@huzar-shakir wczoraj jak i dziś u mnie wyniki były o 21. Także nie róbmy teraz problemu o kilka minut że ktoś się nie ustawił bo to śmieszne wytłumaczenie jak dla mnie Ja już od kilku godzin czekałem jak zagrać i nie było problemu