MPP 2018
-
-
@dovco_handf mimo twojej porażki wczoraj wraz z @suchy998 możecie się już witać z kolejną rundą
-
Grupa C - 16/22 Kolejek
-
@Dovco_HandF jak to jest że w waszej grupie w tabelce uwzględniane są boty ,które mają minusowe punkty a w naszej grupie w tabelce sporządzanej przez @Damiś27 boty nie mają tych minusów ? Niby mały szczegół ale można by to w końcu zmienić. Nie wiem tylko który z was to zrobi panowie
-
@huzar-shakir
Przemku obie tabelki są dobre, tylko Damian nie wpisał po prostu botów w tabelkę, ale minusowe punkty są dla nich uwzględnione. A Jurek uwzględnił je również w tabeli. -
@byku-duma-warmii oczywiste Mario,źle sprecyzowałem zdanie.chodzi mi o to żeby nie uwzględniać botów, od co.w przyszłym roku można by wymyśleć nieco inny regulamin punktowania,najlepiej bez tych punktów bonusowych.bez tego też można grać
-
@huzar-shakir
Wszystko w tej kwesti zostało wyjaśnione odnośnie punktów bonusowych. -
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@huzar-shakir
Przemku obie tabelki są dobre, tylko Damian nie wpisał po prostu botów w tabelkę, ale minusowe punkty są dla nich uwzględnione. A Jurek uwzględnił je również w tabeli.Byczek to jednak wie wszystko
-
@daroo933
Dzięki Dareczku@huzar-shakir
To tak jak zawsze Przemku -
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@dovco_handf mimo twojej porażki wczoraj wraz z @suchy998 możecie się już witać z kolejną rundą
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
No to trenujemy do następnej rundy
-
@dovco_handf trenujcie i czekajcie na plejadę menago H_PL Możliwe że z kilkoma zagracie w kolejnej rundzie
-
-
@toomanyways @benito1001 dawać Panowie!
-
Grupa C - 17/22 Kolejek