MPP 2018
-
@daroo933 i tak modkowie zrobią po swojemu.my nie mamy za wiele do powiedzenia więc nie becz
-
@huzar-shakir nie becze wyrażam swoje zdanie do którego mam prawo
-
@daroo933
Dareczku a wyobraź sobie, że ktoś zawalił początek ligi, to co wtedy by miała para zrobić , wtedy na szczęście jeszcze druga osoba może uratować awans poprzez zajęcie miejsca w pierwszej trójce, a tak w innym przypadku para miała by już po turnieju. -
@byku-duma-warmii ale to żaden argument, że "ktoś" zawalił początek ligi - w "jego" i pary interesie jest grać dobrze od początku
-
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@daroo933
Dareczku a pomyśl sobie, że ktoś zawalił początek ligi, to co wtedy by miała para zrobić , wtedy na szczęście jeszcze druga osoba może uratować awans poprzez zajęcie miejsca w pierwszej trójce, a tak w innym przypadku para miała by już po turnieju.@daroo933 Dareczku,a pomyśl sobie też, że możesz nie awansować, a jedna z par,która awansuje zrezygnuje z gry w kolejnej rundzie i Ty przejdziesz dalej kosztem tej pary,podobnie jak w poprzednich IMP kolega @damiś27 .będziesz wtedy uszczęsliwiony nie narzekaj więc
-
@daroo933 masz rację z tymi punktami. W zeszłym roku też o tym wspominałem. Dlaczego te punkty są złe ? Dzięki tym punktom @sniki26 wraz ze mną wywalczył tytuł MPP 2017 Ja mu to utrudniałem włócząc się w dole tabeli a on harował i ciągnął mnie za uszy Podobnie było u Kowalskiego i jego partnera tylko tam w pewnym momencie zabrakło "milimetrów" do awansu.
Czy te punkty są konieczne ? Uważam, że nie są jakoś specjalnie potrzebne zwłaszcza te minusowe dla botów to już jakieś totalne nieporozumienie. -
wg mnie pkt bonusowych nie powinno być i wtedy sytuacja która para jest lepsza jest najbardziej sprawiedliwa.
-
Jeżeli ktoś ma ochotę to może zrobić ankietę, będzie to dla nas dodatkowa podpowiedź. Nie ma sensu przekrzykiwać się co chwilę. Biorąc pod uwagę głos ludu w tej chwili dyskutujemy w swoim gronie co zrobić z dodatnimi i ujemnymi punktami. Jeżeli podejmiemy ostateczną decyzję to was niezwłocznie o niej poinformujemy. Wtedy prosiłbym już zamknąć ten temat, gdyż po podjęciu decyzji żadnego odwołania już nie będzie.
My jesteśmy otwarci na wszystkie propozycje dotyczące IMP, MPP czy też MPG. Zawsze możecie odpowiednio wcześniej założyć temat na forum i oddać go pod dyskusje, pisać swoje sugestie itp
-
Pasuje wam losowanie dzisiaj o 21.00?
-
Wcześniej robiłem ankiety i miałem konto więc założenie kolejnej zajęło mi kilka minut. Jest darmowa, więc kilka rzeczy jest niedostępnych. Jak ktoś ma ochotę może zagłosować:
https://www.survio.com/survey/d/M3H5L7S6B2A2Y8P4H -
-
@mikimalinowski Tak
-
Przebieg losowania:
Losowanie zacznie się ok. 21.00 na youtubie (ok.10 min przed będzie link). Wszystkie zapisane pary zostały umownie podzielone na koszyki:
. Najpierw zostaną wylosowane do poszczególnych grup pary z koszyka 1, potem z 2, itd.
Losowanie odbędzie się przy pomocy generatora liczb losowych. -
-
-
Za grupę śmierci uważam "E" .Z jednej strony nawet fajnie.Wielu świetnych menago odpadnie z gry w kolejnej rundzie
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Za grupę śmierci uważam "E" .Z jednej strony nawet fajnie.Wielu świetnych menago odpadnie z gry w kolejnej rundzie
Za to w grupie "B" mamy dwóch zdobywców nagrody "Złotego Ogórka" ,czyli @suchy998 oraz @maqpax .
-
Będzie się działo.Powodzenia wszystkim uczestnikom mistrzostw