MPP 2018
-
@halit007 Czasami tak jest ważne że mamy chyba 6 par w półfinałach.. Brawo @Halit007 @roob-z @huzar-shakir @radek12_19 @cogito @Bolesław-Chrobry @sniki26 @Rusewicz @mihau1878 @stb411 @borynos Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam to z emocji
-
Grupa C - 22/22 Kolejek
-
Wklej proszę terminarz Twój, Łukasza, Radka i Huzara, musimy zweryfikować miejsce u was:)
-
@stefan-joptwojmać już Ci piszę. 2 wygrane moja i Radka. .4 remisy. 2 wygrane Damiana i Łukasza Bilans bramek 10 - 6 dla mnie i mojego kompana . Szefowie PE odpadli z rozgrywek .Nie wiem czemu w tabelce @Damiś27 zaznaczył że jesteśmy z Rado na 3 pozycji
-
@stefan-joptwojmać Robię tabelki na potwierdzenie wyników oraz na potwierdzenie wyślę terminarze
@huzar-shakir Macie 2 miejsce i my też do puki nie dam wyników
Musicie mi dać trochę czasu. -
@damiś27 Radek ma z wami bilans 0-2 , 2 remisy.2 porażki.ja wygrałem 2 razy.zanotowalem 2 remisy przeciw wam.moj bilans 10-4.Tu niema co liczyć...żegnajcie
Policzyliliśmy od razu po symulce. Para @Damiś27 & @łukasz-Kowalski odpadła .
-
@huzar-shakir haha xd liczyłem na szybko punkty między wami to ty masz 8 Radek 2 a chłopaki po 5 więc tu chyba bilans bramkowy który jest na waszą korzyść.
-
@stefan-joptwojmać Robię tabelki na potwierdzenie wyników oraz na potwierdzenie wyślę terminarze
@huzar-shakir Macie 2 miejsce i my też do puki nie dam wyników
Musicie mi dać trochę czasu.Potrzebuję tylko wyników 8 meczy:
Huzar vs Łukasz
Łukasz vs HuzarHuzar vs Damiś
Damiś vs HuzarŁukasz vs Radek
Radek vs ŁukaszDamiś vs Radek
Radek vs Damiś
-
Huzar vs Łukasz 4-0
Łukasz vs Huzar 2-2Huzar vs Damiś 2-0
Damiś vs Huzar 2-2Łukasz vs Radek 0-0
Radek vs Łukasz 0-1Damiś vs Radek 1-0