MPP 2018
-
-
@Dovco_HandF & @suchy998
@szeregowiec & @Byku-Duma-Warmii
@borynos & @daroo933Panowie - Wielkie graty awansu do finału-życzę każdej z par mistrzostwa
@radek12_19 dzięki za wspólną grę, byliśmy blisko ... zabrakło nieco szczęścia, bo gorsi to nie byliśmy.
-
@huzar-shakir Również dzięki, szkoda, że nie gramy dalej, ale i tak dojście do półfinału nie jest złym osiągnięciem.
-
@Dovco_HandF szykuj jakiś klub dla tatusia- jutro wbijam do twojej ligi, może tu spełni się mój amerykański sen
-
-
GRATULACJE dla tych którzy awansowali do finału. Dzięki Panowie za grę i powodzenia w finale:)
-
Dziękuje Panowie za wspólną zabawę do samego końca
-
To była ekscytująca walka do samego końca. Cieszymy się z @suchy998 z wygrania tego półfinału i liczymy na powtórzenie tego osiągnięcia w finałowej lidze .
-
Awans do finału wywalczyli:
1 półfinał:
@sniki26 & @rusewicz ,
@stb411 & @mihau1878 ,
@ToomAnyWays & @benito1001
2 półfinał:
@Dovco_HandF & @suchy998
@szeregowiec & @Byku-Duma-Warmii
@borynos & @daroo933Start finału MPP 2018 w dniu 06.08.2018 (poniedziałek) po godzinie 21:15.
Moderator ligi: @Dovco_HandF lub @mihau1878 (jeszcze ustalamy). -
Gratulacje dla wszystkich za awans @huzar-shakir szkoda, że nasze dwie pary nie awansowały ale mamy w finale aż 3 pary z HP 1 z Pam 1 PW 1 PL.
Więc jest moc @tristan1982 co ty miałeś za kijowa końcówkę to nie pytam.. Myślałem, że spokojnie wygrasz ligę.. Chociaż u mnie ostatnie 4 kolejki to masakra bo nagle taktyki które kulaly zaczęły zawodzic... -
@daroo933 Nie wyszło.Nuc nowego.Może za rok uda się w końcu awansować do finału, tylko będę musiał sobie nowego kompana znaleźć, skoro mój długoletni rywal z gry i dobry kolega @radek12_19 woli przejść w stan spoczynku i nie grać już w OSM
-
Finał to i tak dobre osiągnięcie. Teraz przydałoby się być na podium
-
@sniki26 @rusewicz @stb411 @ToomAnyWays @benito1001 @suchy998
@szeregowiec & @Byku-Duma-Warmii @borynos & @daroo933Panowie kto z was może jutro założyć po 21ej finałową ligę? Jest chętny?
@mihau1878 jest na wakacyjnym wyjeździe - wraca dopiero jutro, nie wiem o której. Ja wyjeżdżam na 2 dni i jak nie będzie chętnego, to założę ligę wieczorem we wtorek.
-
@mihau1878 jednak wrócił dziś i on założy jutro ligę. Problem rozwiązany .
-
@dovco_handf , jutro 21:15-21:30 zakładam ligę
-
-
@radek12_19 said in MPP 2018:
@mihau1878 said in MPP 2018:
@dovco_handf , jutro 21:15-21:30 zakładam ligę
Powodzenia wszystkim
Może @mihau1878 się pomyli i wyśle nam zapro
-
@huzar-shakir Szybko bym wrócił do gry Chętnie byśmy zagrali
-
@radek12_19 może ktoś nie będzie chciał zagrać to się wbijamy.