MPP 2018
-
-
Mordercza walka o awans nadal nierozstrzygnięta.I jest fajnie
-
Trzy zesoły po 41 punktów, tabela ligowa płaska jak naleśnik, będzie się działo do samego końca .
-
@Szeregowiec z @Byku-Duma-Warmii nie mają czasem 39 pkt? Byku przeskoczył na 10 miejsce i powinien mieć teraz -2.
-
@radek12_19
Dzięki Radku za czujność -
@radek12_19 said in MPP 2018:
@Szeregowiec z @Byku-Duma-Warmii nie mają czasem 39 pkt? Byku przeskoczył na 10 miejsce i powinien mieć teraz -2.
Zgadza się Jednak nie sądzisz chyba ,że Konrad przewałkę z punktami chciał zrobić? Przecież para @FORMOZA @Przemek-Kaszti i tak nie awansują do finału...chyba że cud się stanie
-
@byku-duma-warmii said in MPP 2018:
@radek12_19
Dzięki Radku za czujnośćDobre %%% postawić powinieneś z Jackiem dla @radek12_19 .Przyszedłby czas podłączania punktów i kilku mogło by wam zabraknąć Błąd w liczeniu który tylko Radek zauważył
-
@huzar-shakir
Do końca jeszcze daleko, więc kto wie. Ale mam taką nadzieję, że jednak wystarczy nam punktów na finał. -
Dzięki Radek za czujność robiłem tabelkę wczoraj o 12 w nocy więc mogło mi coś się przestawić dzisiaj zostanie to poprawione. A co do naszego awansu zostało kilka kolejek gra się do końca na maxa a nie poddaje mimo pozycji w tabeli więc docinki na nasz temat nie są potrzebne wiemy co mamy robić i postaramy się dać z siebie maxa.
-
Dzięki Radek za czujność robiłem tabelkę wczoraj o 12 w nocy więc mogło mi coś się przestawić dzisiaj zostanie to poprawione. A co do naszego awansu zostało kilka kolejek gra się do końca na maxa a nie poddaje mimo pozycji w tabeli więc docinki na nasz temat nie są potrzebne wiemy co mamy robić i postaramy się dać z siebie maxa.
Nie myli się ten, co nic nie robi Co do rozgrywek, zawsze trzeba walczyć do końca, ciekawie się układają, bardzo wyrównana grupa
-
Pary @FORMOZA @Przemek Kaszti nie można lekceważyć, koledzy mogą jeszcze sporo namieszać w kwestii awansu do finału
-
Nie myli się ten, co nic nie robi Co do rozgrywek, zawsze trzeba walczyć do końca, ciekawie się układają, bardzo wyrównana grupa
Ty to jesteś jednak mądry
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Ty to jesteś jednak mądry
Wiem o tym Ta moja "skromność"
-
-
A ty byś nie mógł wrzucić po kolesiowemu