MPP 2018
-
@huzar-shakir a ja uważam że najtrudniejsza jest grupa F ponieważ jest komplet menadżerów a awansują tylko 2 pary z 6 a w pozostałych grupach jest po 5 par
-
@marcin657827 said in MPP 2018:
@huzar-shakir a ja uważam że najtrudniejsza jest grupa F ponieważ jest komplet menadżerów a awansują tylko 2 pary z 6 a w pozostałych grupach jest po 5 par
Najtrudniejsza ? Raczej najbardziej ogórkowa
-
UWAGA
Żeby nie trzymać was w niepewności już jest wszystko jasne co do dodatkowej punktacji. Doszliśmy do wniosku, że być może ciut za wysoko są te bonusowe i karne punkty w związku z tym zatwierdziliśmy na najbliższy turniej taką oto zmianę:
- 6 bonusowych punktów za wygranie ligi;
- 4 bonusowe punkty za zajęcie drugiego miejsca;
- 2 bonusowe punkty za zajęcie trzeciego miejsca;
- 2 karne punkty za zajęcie 10 miejsca;
- 4 karne punkty za zajęcie 11 miejsca;
- 6 karnych punktów za zajęcie ostatniego miejsca.
Tym sposobem zamykamy dyskusję na temat punktów.
-
@stefan-joptwojmać za wiele się nie zmieniło,ale być może będzie bardziej zacięta rywalizacja o punktowane miejsca.
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@stefan-joptwojmać za wiele się nie zmieniło,ale być może będzie bardziej zacięta rywalizacja o punktowane miejsca.
Analizowałem to w ten sposób, że być może macie rację, że 10pkt za wygranie ligi to sporo, biorąc pod uwagę, że są to 3 zwycięstwa i remis. Myślę, że 6pkt czyli 2 zwycięstwa za wygranie ligi będzie bardziej adekwatne. To są mistrzostwa Polski Par, więc muszą być jakieś bonusy, na tym to polega
-
@marcin657827 said in MPP 2018:
@cezarro W poprzednich edycjach nie raz tkz. ''ogórki'' wychodziły z grupy na rzecz weteranów tej gry
Zapewne zdarzały się takie przypadki , jednak nie oznacza to że weterani tej gry mają obawiać się że ogórasy ich dojadą. Ogórasy są po to żeby ich oprawiać . Oczywiście również i ja mam obawy że ogórasy mnie dojadą ,nie można tego wykluczyć, ale nawet jak mnie dojadą to żywcem mnie nie wezmą .
Na koniec zacytuję tutaj fragment Biblii który mówi :
" Choćbym szedł ciemną doliną Ogórasa się nie ulęknę ... " -
a co z grupami gdzie są boty, pkt ujemne będą dla botów czy ujemne pkt będą od 10 miejsca w górę
-
właśnie o to mi chodziło
-
@toomanyways kiedy start ?
-
@toomanyways Lol to mialem wyczucie
-
Grupa C, zaproszenia wysłane
-
Grupa A założona, zaproszenia wysłane. Pierwsza runda, czas start
-
Grupa F, zaproszenia poszły. Powodzenia