MPP 2018
-
@mihau1878 już nic nie powinno się zmienić w pierwszej 3
My z @suchy998 walczymy do końca o pudło .
-
@dovco_handf Chyba nie w tym roku
-
@daroo933 Dopóki mecze się nie skończą, wszystko jest możliwe
-
Dzięki za grę Panowie
-
Dzięki Panowie za super zabawę
-
Gratuluję zwycięzcom jak i medalistom mistrzostw, oraz pozostałym finalistom .
Zbieram CV od potencjalnego kompana do gry ze mną w przyszłorocznych MP.
-
Młody oczywiście wszystko zepsuł, ale przynajmniej wygrałem ligę. Gratulacje dla mistrzów
-
Gratulacje @mihau1878 @stb411 za mistrzostwo w MPP 2018
Gratulacje @ToomAnyWays @benito1001 graty wicemistrza, panowie
Gratulacje @borynos @daroo933 pudło wasze
@Rusewicz @sniki26 najgorsze miejsce, bo tuż za podium, ale - jesteście wielcy i tak
@suchy998 - jak na debiut w finałowej imprezie - rewelacja, za rok będzie lepiej, dzięki
@Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii dzięki wam, moja para nie jest ostatnia, dzięki za walkę . -
Dzięki Panowie za grę wkoncu dostałem w 4 litery od najlepszych menadżerów w Polsce
Gratki @mihau1878 @stb411 za wygraną@Dovco_HandF dzięki za wspólną grę ale finał nie był dla mnie i tak dobrze że nie bylim ostatni a PS to moja druga finałowa impreza xD
-
Gratulacje dla Zwycięzców Michał Janusz i odjechali w finale niesamowicie i Dzięki wszystkim za wspólną grę do zobaczenia za rok Mam nadzieję że także finale. Bardzo mnie cieszy że tyle par z naszej grupy dotarło aż tutaj mam nadzieję że powtórzymy to za rok.
-
Nikt tak długo chyba nie czekał na swój "indywidualny sukces" jak tych dwóch Panów.
Janek i Michał gratulacje. Bardzo mało menadżerów ma taką historię w OSM jak Wy, dlatego to mistrzostwo jest tylko wyznacznikiem, poziom mistrzowski prezentujecie od dawna.
Bardzo przyjemnie będzie wpisać Wasze loginy do Historii OSM -
-
-
-
Serdeczne dzięki wszystkim za tak wspaniałą grę i to w takim doborowym towarzystwie. Podziękowania dla wszystkich co na podium i tuz za nim bo walka naprawdę była niesamowicie ciężka i jak dla mnie bardzo stresująca ale kolega Michał umiał mnie wesprzeć kiedy nie szło i nie mieliśmy do siebie pretensji jak były porażki może to nam dawało dodatkową motywacje do walki i to od pierwszej rundy i w półfinale gdzie nic nie wskazywało że możemy się złapać chociażby na najniższy stopień na podium tym bardziej taki sukces smakuje bo jak większość wie ze w lidze retro zawsze dostawałem baty