MPP 2018
-
@stefan-joptwojmać said in MPP 2018:
Tak aby ukrócić proceder nielegalnego podnoszenia umiejętności zawodników poprzez sparingi z botami zezwalamy na granie sparingów wszystkim graczom z komputerami!
Czyli jednak były przypadki grania z botami ? Tak właśnie myślałem .
-
Tak aby ukrócić proceder nielegalnego podnoszenia umiejętności zawodników poprzez sparingi z botami zezwalamy na granie sparingów wszystkim graczom z komputerami!
Nie mamy na to dowodów, ale w grze jak w życiu na pewno znajdzie się ktoś korzystający z takich "luk". Zwłaszcza teraz gdzie jest trening event i łatwiej to ukryć.
-
Między sobą też zapewne chłopaki grali spary , jeśli jest ich choćby czterech z jednej.To zapewne się nie zmieni do końca MPP i nic z tym się nie zrobi.Ci za problem się ugadać i zagrać towarzyskie? Żaden.
-
Opuść ligę! Po co dołączałeś do niej skoro było dla Ciebie już za późno.
-
Do waszego byłego kolegi z grupy należy chyba przemawiać za pomocą młota.Szkoda że moderator rozgrywek niema możliwości aby usunąć z ligi danego delikwenta,nawet bez podstawnie.
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Do waszego kolegi z grupy należy chyba przemawiać za pomocą młota.Szkoda że moderator rozgrywek niema możliwości aby usunąć z ligi danego delikwenta,nawet bez podstawnie.
Za to my mamy taką możliwość, wystarczy delikwenta zbanować za próbę rozwalenia oficjalnego turnieju organizowanego przez Polski Staff!
To już nie jest członek naszej grupy od kilku dni, został wykopany po tygodniu barku aktywności bez słowa.
-
Obawiam się że po dobroci nie opuści, trzeba będzie go siłą usunąć
-
Uwaga. Jeżeli do symulacji kruk nie opuści ligi wszystkie mecze z udziałem jego zespołu od pierwszej do ostatniej kolejki zostaną anulowane. Powstanie nowa tabela nieuwzględniająca wyników z nim tj zdobytych punktów, bilansu goli itp. Musicie wystrzegać się kartek, bo na to wpływu nie mamy.
Ponadto kruk zostanie dożywotnio zdyskwalifikowany ze wszystkich turniejów organizowanych przez nas tj. MPP, IMP, MPG oraz z każdego nowego turnieju w przyszłości.
-
@stefan-joptwojmać Ja bym się z nim nie piescił tylko zbanował jednego buraka mniej
-
@stefan-joptwojmać Ja bym się z nim nie piescił tylko zbanował jednego buraka mniej
Są procedury, których musimy się trzymać, gdyby to ode mnie zależało to już bym to zrobił;)
-
@stefan-joptwojmać Czytając wypowiedzi @kruk94 wydaje mi się że chłop chce zrobić ze wszystkich uczestniczących w imprezie głupków...
-
Grupa C - 3/22 Kolejek
-
@huzar-shakir Mam już prawię zrobioną. Może wstawię później lub w następnej kolejce
-
3/22
4/22
Tabela:
-
Wyniki GRUPA A, gdyby ktoś miał chwilę i zajął się tabelka, zrobiłbym to ale obecnie nie mam czasu, jestem w robocie więc na szybkości wrzucam tylko wyniki
Kolejka 2:
Kolejka 3:
Kolejka 4:
-
Uwaga. Jeżeli do symulacji kruk nie opuści ligi wszystkie mecze z udziałem jego zespołu od pierwszej do ostatniej kolejki zostaną anulowane. Powstanie nowa tabela nieuwzględniająca wyników z nim tj zdobytych punktów, bilansu goli itp. Musicie wystrzegać się kartek, bo na to wpływu nie mamy.
Ponadto kruk zostanie dożywotnio zdyskwalifikowany ze wszystkich turniejów organizowanych przez nas tj. MPP, IMP, MPG oraz z każdego nowego turnieju w przyszłości.
No i nie opuścił , trzeba zawiesić gnoja
-
@huzar-shakir Obiecałem że wstawię tabelkę Słowa dotrzymałem