MPP 2018
-
@marcin657827 said in MPP 2018:
@huzar-shakir bez przesady, rok dyskwalifikacji powinien czegoś go nauczyć a jak wpadnie kiedyś po raz drugi wtedy ewentualnie na 2 lata
Przypominam o "Książę z Bajki" .Zapisał się podobnie jak w poprzednim roku do MPP i zapewne zapomniał by się logować... Kruk ?Też coś z krótkiej historii - w 2016 roku mając zagrać w bitwie dla Młodych Wilków ulotnił się z grupy dzień przed zakładając swoją.Byleś w tamtym czasie i Ty Marcin w MW, więc powinieneś coś pamiętać
-
@huzar-shakir pamiętam ale to był inny turniej zauważ
-
Zgadza się, jednak wspomniany kruk powiela nim top to samo zresztą mniejsza z nim,jeden konkurent do tytułu odpadł
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
jeden konkurent do tytułu odpadł
Szkoda Wolałbym grać z nim niż z botem.
-
1 kolejka w grupie F
-
Pozwolę sobie wrzucić wyniki, mam nadzieję że to żaden kłopot tak więc :
1 kolejka Grupa A
-
Poproszę żeby @tristan1982 wysłał screena ze swoich sparingów .
-
@Cezarro Chciałem Ci przypomnieć że od proszenia takich rzeczy są organizatorzy, czyli Organizator: Polski Personel.
Proszę nie atakować graczy oraz bezpodstawnymi zarzutami wobec graczy czy rożnych grup.Jest to dobra wola @tristan1982 że Ci udostępnił screena z meczami towarzyskimi.
Jeśli masz podstawy że ktoś łamie zasady prosimy o screena z dowodem. -
@Cezarro Chciałem Ci przypomnieć że od proszenia takich rzeczy są organizatorzy, czyli Organizator: Polski Personel.
Proszę nie atakować graczy oraz bezpodstawnymi zarzutami wobec graczy czy rożnych grup.Jest to dobra wola @tristan1982 że Ci udostępnił screena z meczami towarzyskimi.
Jeśli masz podstawy że ktoś łamie zasady prosimy o screena z dowodem.Proszę mi wyjaśnić niby w którym miejscu postawiłem jakiś zarzut? Poprosiłem tylko o screena żeby po prostu rozwiać swoje wątpliwości. Czy to jakiś problem jest ? Gdyby mnie ktoś o takie coś poprosił nie miał bym z tym żadnego problemu, gdyż zawsze chętnie współpracuję żeby rozwiewać wątpliwości innych graczy .
-
@tristan1982 said in MPP 2018:
@cezarro jakieś podejrzenia ? zasady są chyba jasne.. ?
Okey , dziękuję za screena
-
@cezarro Znamy się nie od dziś
Nie oszukujmy się wiele graczy nie ma czasu zaglądać na forum czy z innych powodów nie przegląda forum.
Sam napisałem do @tristan1982 żeby wysłał na forum screena z sparingami, żebyś wiedział że nikt z PE czy PEA nie ma nic do ukrycia, bo każdy zna zasady.
Jednak zostaw o proszenie takich rzeczy Organizatorom: Polski Personel.
Mam nadzieję, że mnie rozumiesz -
Poproszę żeby @tristan1982 wysłał screena ze swoich sparingów .
SS powinno się wysyłać nie kilka godzin przed każdą symulacją ,a nieco później.Mecze będą grane zapewne o tej samej porze więc tak nic nie zdziałasz Gdybyś poprosił o ss 5 minut przed meczem może byś złapał któregoś z graczy na przekręcie z rozgrywaniem sparów
-
Dziś Kolejka w grupie
-
Kolejka w grupie