VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
-
Tym niemniej jest szansa na równy półfinał. Co nas nie zabije to nas wzmocni
-
@huzar-shakir Dziękuję za tą ironię najlepsza 9 akurat nie lubię tego nr
-
@formoza said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Zacytuję
Stefan Joptwojmać POLISH MODERATOR 16 dni temu
@huzar-shakirRazem z Łukaszem konsultowaliśmy skład. FORMOZA to świetny zawodnik w bitwach na niskie cele. Ja go chciałem już powołać na Euro. Jednak ze względu na format rozgrywek nie chciałem robić dużych rotacji i wyszło jak wyszło.
"Wolę szlifować diamenty niż rzeźbić w gównie"
Nie wiem co się denerwujesz.Należy przyjmować wszystko na klatę,a skoro powołano Cię do kadry to znakiem tego według "trenerów-selekcjonerów" zaslużyłeś.
-
@huzar-shakir Ja się nie denerwuje
-
Nie ma co się przejmować krytycznymi głosami, zawsze komuś coś nie będzie się podobało, róbmy swoje i wygrajmy z Anglikami, wtedy przynajmniej na chwilę przestaną narzekać, a tak zamiast kibicować swoim to wolą wbijać szpilę, cóż niektórzy tak mają.
PS: Trochę dziwi mnie zdanie @huzar-shakir bo jak jeszcze razem byliście w PE to tak Cię zachwalał, ale widać punkt widzenia zależy od siedzenia.
-
Nie wypada Ci komentować w taki sposób. Przypomnij sobie jak Ci poszło w poprzednim WNT, trochę pokory by się przydało.
-
@cezarro Czasami trzeba zająć ostatnie miejsce by wyciągnąć jakieś wnioski a że zajmuje je częściej to nie ma to dla mnie większego znaczenia gram dla siebie nie dla kogoś jeśli chodzi o zwykle ligi i MP inaczej to traktuje gdy gram w grupie czy reprezentacji tam liczy się zespół nie indywidualne przesłanki.
-
@cezarro Czasami trzeba zająć ostatnie miejsce by wyciągnąć jakieś wnioski a że zajmuje je częściej to nie ma to dla mnie większego znaczenia gram dla siebie nie dla kogoś jeśli chodzi o zwykle ligi i MP inaczej to traktuje gdy gram w grupie czy reprezentacji tam liczy się zespół nie indywidualne przesłanki.
Tak ujmujac to po krotce ,zajmowanie ostatnich miejsc przychodzi Ci bez trudu
-
@stefan-joptwojmać Poprzednie WNT?Pamiętam,bitwa przegrana ze Szwajcarią.Gdy wydawało się że wygramy dostaliśmy lanie.Nie można jednak wygrać gdy gra się poniżej możliwości.Dotyczyło to nie tylko mnie,ale i pozostałych.Nikt z naszej piątki grających z Helvetami nie zagrał rewelacyjnie,zawaliliśmy i tyle.Ale to już było,dlatego liczy się to co jest teraz.
-
@huzar-shakir said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Ale to już było,dlatego liczy się to co jest teraz.
Teraz, generalnie gramy świetnie i zdecydowanie wygrywamy i to nie z byle leszczami. Znam tych menadżerów, sa wcale nie gorsi od nas
@łukasz-kowalski said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
-
@dovco_handf Ja tego nie neguję Jerzy.Zresztą jestem tylko obiektywnym obserwatorem.Widzę ,że ktoś z waszej piątki wygrywa to się cieszę z tego i pochwalę (choć noże nie jest to zauważalne ) .Przegrać też niestety czasem trzeba,przecież niema niepokonanych,a że ktoś odbiera moje wpisy będąc urażonym...kwestia tego jak się to rozumie
-
@cezarro I jakoś mi to nie przeszkadza
Nie dziwie sie ze Ci nie przeszkadza . Grasz dla PE , wiec nawet jak przegrasz wszystkie mecze to i tak dostaniesz kolejne powolanie do kadry , bo ktos powie ze jestes ''dobry na niskie cele''
-
@cezarro Akurat nie jestem w PE.
@Cezarro teraz to Ci musiało się zrobić głupio
-
@huzar-shakir said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@cezarro Akurat nie jestem w PE.
@Cezarro teraz to Ci musiało się zrobić głupio
Nie jest w PE? To dlaczego gra ciagle pod logiem PE ? To mnie zmylilo
-
-
Nadal u3mujemy ponad 4 setki przewagi, a to spora zaliczka na kolejne mecze .