VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
Lać Brytyjczyków!
-
2/22
Następna kolejka
-
-
Ładna rysuje się nasza przewaga od początku - brawo my, zero litości dla Wyspiarzy
-
@dovco_handf Niby masz rację Jerzy,ale Marcin został też zlany przez wyspiarza,porażkę poniósł Konrad.Zasadniczo kolejka na zero.Najważniejsze aby wam się grało jednak z kolejki na kolejkę coraz lepiej.Powodzenia w następnych meczach.
-
Bardzo dobra kolejka w wykonaniu polskiej reprezentacji
Jutro zaczyna się Puchar:
-
@rusewicz Tak, mniej więcej tyle co jeden poziom stadionu przy 6, przy więcej bonus rośnie .
-
@dovco_handf said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@rusewicz Tak, mniej więcej tyle co jeden poziom stadionu przy 6, przy więcej bonus rośnie .
przy każdym następnym bonus rośnie +1, czyli teoretycznie można na mecz wyjść z bonusem 11% ?
to pewne info? -
@łukasz-kowalski said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
przy każdym następnym bonus rośnie +1, czyli teoretycznie można na mecz wyjść z bonusem 11% ?
to pewne info?nie ma nic o ilości % bonusu ani tego, że więcej niż 6 daje dodatkowe korzyści
-
-
to pewne info?nie ma nic o ilości % bonusu ani tego, że więcej niż 6 daje dodatkowe korzyści
Było info do wszystkich przy zalogwaniu jak wprowadzili bonus narodowościowy. Była dyskusja na ogólnodostępnym forum: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/5035/game-updates/489
Jak wszystko: owiane tajemnicą ile, dlaczego i za co dokładnie.
Ja też o tym pisałem tu:
@dovco_handf said in Ważny bonus w grze! 6 i więcej zawodników z tego samego kraju...:Krótko, dla tych co nie znają angielskiego:
Od teraz jak masz w składzie wyjściowym 6 i więcej zawodników tej samej narodowości otrzymasz dodatkową premię, co znaczy, że twój zespół zagra lepiej niż jakby nie miał tego bonusu. O ile lepiej będzie taki zespół grał, to już chciałbym, żebyśmy współnie doszli do tego wniosku w tym wątkuNie wiadomo czy za siedmiu bonus wynosi 3% czy 2,2% czy jakąś inną wartość itd. etc. Przyjmujemy, że za te minimum 6 jest to jak za jeden rozbudowany poziom murawy, ale czy to rzeczywiście jest 2% czy 1,5 lub 3% - nikt tego dokładnie nie wie, a jak wie - to nie mówi/pisze .
-
Beznadziejna 1 runda Pucharu w naszym wykonaniu :
-
@dovco_handf Jak Ty i najlepsza "9" w kraju @formoza nie daliście rady Jerzy?Obozami was załatwili?
-
@huzar-shakir Ha,ha, na czysto nas roznieśli. Ciency jesteśmy jak barszcz .
-
@dovco_handf Nie sądziłem że dostaniesz takiego łupnia,ale trudno,gracie dalej i wiem że zrewanżujecie się w rozgrywkach ligowych.
-
@huzar-shakir said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
zrewanżujecie się w rozgrywkach ligowych.
Już dziś będzie okazja na wyjeździe