VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
@stefan-joptwojmać Poprzednie WNT?Pamiętam,bitwa przegrana ze Szwajcarią.Gdy wydawało się że wygramy dostaliśmy lanie.Nie można jednak wygrać gdy gra się poniżej możliwości.Dotyczyło to nie tylko mnie,ale i pozostałych.Nikt z naszej piątki grających z Helvetami nie zagrał rewelacyjnie,zawaliliśmy i tyle.Ale to już było,dlatego liczy się to co jest teraz.
-
@huzar-shakir said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Ale to już było,dlatego liczy się to co jest teraz.
Teraz, generalnie gramy świetnie i zdecydowanie wygrywamy i to nie z byle leszczami. Znam tych menadżerów, sa wcale nie gorsi od nas
@łukasz-kowalski said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
-
@dovco_handf Ja tego nie neguję Jerzy.Zresztą jestem tylko obiektywnym obserwatorem.Widzę ,że ktoś z waszej piątki wygrywa to się cieszę z tego i pochwalę (choć noże nie jest to zauważalne ) .Przegrać też niestety czasem trzeba,przecież niema niepokonanych,a że ktoś odbiera moje wpisy będąc urażonym...kwestia tego jak się to rozumie
-
@formoza said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@cezarro I jakoś mi to nie przeszkadza
Nie dziwie sie ze Ci nie przeszkadza . Grasz dla PE , wiec nawet jak przegrasz wszystkie mecze to i tak dostaniesz kolejne powolanie do kadry , bo ktos powie ze jestes ''dobry na niskie cele''
-
@cezarro Akurat nie jestem w PE.
@Cezarro teraz to Ci musiało się zrobić głupio
-
@huzar-shakir said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@cezarro Akurat nie jestem w PE.
@Cezarro teraz to Ci musiało się zrobić głupio
Nie jest w PE? To dlaczego gra ciagle pod logiem PE ? To mnie zmylilo
-
-
Nadal u3mujemy ponad 4 setki przewagi, a to spora zaliczka na kolejne mecze .
-
@dovco_handf tak trzymać Panowie
-
Panowie nie chce się wtrącać ale po co te spiny? Wszyscy jesteśmy po tej samej stronie, każdy z nas jest spod znaku Orła, należy się wzajemnie wspierać a nie docinac, każdemu może przydarzyć się gorszy dzień czy nawet tydzień, także Panowie jazda z angolami, 3mam kciuki za Was, jesteście wspanialami menago WSZYSCY!
-
@Dovco_HandF wrzucisz tabelkę z progresem?
-
@huzar-shakir Nie mam jej.
-
-
-
@łukasz-kowalski Wrzuć tabelę ligowa jeszcze
-
@daroo933 said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@łukasz-kowalski Wrzuć tabelę ligowa jeszcze
Można sprawdzić po profilu któregoś z reprezentantów:)
-
@stefan-joptwojmać Nie mam czasu żeby sprawdzać mam życie prywatne. A wstawić to nie kłopot
-
@daroo933 said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@stefan-joptwojmać Nie mam czasu żeby sprawdzać mam życie prywatne. A wstawić to nie kłopot
Tyle samo czasu zajmuje wstawienie jak i sprawdzenie, masz czas wejść na forum to i sprawdzić też powinieneś mieć:P
-
@stefan-joptwojmać No nie koniecznie kolego